Szeressétek egymást! (x)

2022. február 5. – 10:59

Szeressétek egymást! (x)
Forrás: FOXPOST Zrt.

Másolás

Vágólapra másolva

Az ajándékozás gesztusa megerősíti kapcsolatainkat, kifejezi figyelmünket, hálánkat. Nem mindig egyszerű feladat a megfelelő ajándék kiválasztása. Bele sem gondolunk, de gesztusaink mögött bizony üzenetek rejlenek, éppen ezért nem mindegy, hogyan történik az ajándékozás.

Számos kutatás rámutatott arra, hogy ha nagyra értékeljük a másikat, akkor sokkal nehezebben jutunk dűlőre, hiszen ilyenkor azt érezzük, hogy az ajándéknak hűen kell tükröznie érzéseinket. Közeledik Valentin nap. Az ókori rómaiaktól származtatható ünnepen mi a szeretetre helyezzük most a hangsúlyt. Mert szeretni és szeretve lenni jó.

Tudatos felkészüléssel a felesleges pénzköltés is elkerülhető, és az öröm is nagyobb lesz. Meglepetést szerezni mindig örömteli és jó dolog. Itt a tökéletes alkalom! Azoknak, akiknek pedig még fogalmuk sincs, hogy mivel vehetnék le szerelmüket a lábukról, üzenjük, hogy aggodalomra semmi ok. Mutatjuk az ötleteket, mivel arass sikert.

Kiscsomag logisztikai cégként mi, a FOXPOST – tudod, a rókás – csapata idén Valentin nap alkalmából egy különleges akciót hoztunk össze. 4 partnerünket – 6 webshop – hívtuk meg egy közös kezdeményezésre.

Lepd meg kedvesedet, rendeld meg áhított napszemüvegét a Szemüvegek.hu-tól, kontaktlencséjét a Lencsék.hu-tól, vagy arckrémét a Patika24.hu-tól, szerezd be a Medicinanet.hu-tól a vitaminját, amitől jobban bírja a mindennapjait, az Antikvárium.hu-tól egy neki izgi könyvet, vagy találd meg a legkreatívabb ajándékot, a legviccesebb cuccot a BestStuff.hu-n, és a február 5-8. közötti megrendelések esetén partnereinkkel közösen megajándékozunk Titeket ingyenes csomagautomatába szállítással.

Sőt! Emlékszel még az adventi kalendárium nyitogatás élményére? Amikor megérkezik a csomag a csomagautomatába, engedd meg a szerettednek, hogy ő nyithassa ki a rekesz ajtaját!

Épp nincs társad, vagy egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad a bőrödben? Magadnak is jár a kényeztetés, mert megérdemled!

Okozz valódi örömöt és élményt! A legfontosabb pedig, hogy szeressétek egymást; és önmagatokat; és a Földet!

Forrás: FOXPOST Zrt.
Forrás: FOXPOST Zrt.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a FOXPOST Zrt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!