Krimirajongóknak: a párizsi katakombákban eltűnt rendőrnő nyomában (x)

2021. november 4. – 11:01

Másolás

Vágólapra másolva

Nyoma veszett Párizsban egy ígéretes fiatal nyomozónak, Julie Suzini-nek, amikor társaival bűnözők után kutatva leereszkedtek a hírhedten szövevényes csatornarendszerbe. Rendőrségi forrásaink szerint az eltűnt rendőr anyja, Catherine – aki nyugdíjba vonulása előtt maga is nyomozó volt – és nyomozótársa, Raphael Berger forró nyomon haladva igyekeznek megtalálni a nőt.

Meg nem erősített hírek alapján a rendőrség azt gyanítja, hogy az eltűnéshez szoros köze van egy olyan korábbi ügynek is, melyben Julie Suzini nyomozott.

Forrás: Direct One
Forrás: Direct One

Felmerül a gyanú, hogy a szálak még ennél mélyebbre is vezetnek. A csatornarendszer alvilági figurák búvóhelyeként is szolgál, és sok kiszolgáltatott, otthontalan embernek ad menedéket. A hatóságok azt gyanítják, hogy szervezett emberkereskedelem is folyhat a katakombák rejtélyes világában, és ehhez a hálózathoz is köze lehet az eltűnési ügynek.

Ez akár egy valós bűnügyi hír is lehetne, de nem az. Csupán egy kis ízelítő a NOX, a CANAL+ saját gyártású 6 részes francia mini-sorozatából, melyben olyan híres színészek szerepelnek, mint Az ötödik elemből ismert Maïwenn, a Kapj el, ha tudsz! színésznője, Nathalie Baye, vagy Malik Zidi az Oxigénből.

Forrás: Direct One
Forrás: Direct One

Nézd a Direct One új, saját TV-csatornáján és a Direct Now alkalmazásban!

A csatorna Magyarországon egyedül a Direct One szolgáltatásában érhető el.

Minden héten heti két-két új sorozat-epizód érkezik, hétfőnként és csütörtökönként 21:30-kor.

A NOX november 4-i premierjét olyan további filmsorozatok követik, mint a Szélhámos Páros első két évada, Az ötödik első évada, vagy a Bízz bennem, melyek többsége a következő időszakban kizárólag a Direct One-nál érhetők el az országban.

További információ a www.directone.hu oldalon, a Direct One Facebook és Direct One Instagram oldalán érhető el.

Direct One. Csodák várnak.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője a Direct One.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!