Kávé Világnapja akció az EspressoShop.hu-n! (x)

2021. október 6. – 10:57

Kávé Világnapja akció az EspressoShop.hu-n! (x)
Forrás: Espressoshop.hu

Másolás

Vágólapra másolva

A kávé nemzetközi ünnepén minden vásárlónkat egy, törzsvásárlóinkat pedig két darab design ikon illy eszpresszó csészével ajándékozzuk meg legalább 9 900 Ft értékű rendelés esetén. Espresso Klub tag törzsvásárlóink hűségét a 7 %-os azonnali árkedvezmény mellett most azzal is külön megköszönjük, hogy ők az akció ideje alatt (2021. szept. 29 – okt. 10.) 25%-os kedvezménnyel, mindössze 38 ezer Ft-ért vásárolhatják meg a Francis Y3.3 kapszulás kávégépet 49 900 Ft helyett. Ehhez törzsvásárlóinknak csak a KAVENAPJA kuponkódot kell beírniuk és érvényesíteniük vásárláskor az espressoshop.hu pénztárban.

Espresso Klub: 7 % kedvezmény a törzsvevőknek!

Már egyszeri 15 ezer Ft-os vásárlással beléphet Espresso Klub törzsvásárlói rendszerünkbe, klubtagunkként 7% kedvezményt és egyéb különleges ajándékokat kap! Csomagja pikkpakk, akár másnapra megérkezik érintésmentes futáros kézbesítéssel.

Forrás: Espressoshop.hu
Forrás: Espressoshop.hu

illy csészekoncepció: a kávé tudományának és szépségének találkozása

Hogy miért is olyan jó inni az illy csészékből? Az illy dizájn ikonná vált klasszikus csészeformája maga is tudatos tervezés eredménye. Matteo Thun sztár építész tervezte a csészét Ernesto Illy funkcionális, tudományos, idealisztikus kávéscsésze leírása alapján úgy, hogy az a legjobban szolgálja a kávé kvintesszenciája, az eszpresszó ízlelését, élvezetét, szépségét. Olvassa el az illy csésze koncepcióját itt!

Az ajándék illy eszpresszó csészét, – vagy ha Ön Törzsvevőnk, akkor 2 db csészét – webshopunk bármilyen termékének vásárlása esetén küldjük automatikusan, ha kosárértéke eléri a 9 900 Ft-ot. Természetesen szemes, darált, podos formában is megtalálja az illyt nálunk, és ha designmániás akkor is térjen be hozzánk! Szemes, és darált formában verhetetlen áron, 5=6 csomagban mindössze 3208 Ft egy doboz illy kávé. Az ikonikus illy csészék, kávégépek, és Alessi kotyogók mellett az Illy Art Collection szettek, és a kortárs művészek által dekorált illy kávé legújabb kiadása is szuper ajándék, akár saját magunknak is! Csúcsminőségű, és különleges csomagolású Dammann teáink és Domori forró csokoládéink is felmelegítenek a beköszönő hidegebb időkben.

Ősszel is várunk kávé ínyenc, barista és latte art tanfolyamainon

Nemcsak finom kávét és szép kávés, teás eszközöket, de tudományt és szórakozást is adunk Önnek! Kávé iránti szenvedélyét alakítsa tudássá! Októberben még van hely 3 napos barista tanfolyamunkra, mely hasznos tudás ha bármilyen vendéglátós területen dolgozik, saját üzletet tervez. Ha külföldre menne, az illy által kibocsátott tanfolyam oklevéllel nagyobb eséllyel próbálhat szerencsét.

Ha egy könnyedebb, ismerkedő ínyenc kurzussal kóstolna bele a kávék világába fél napos Kávé Gourmet tanfolyamunkat ajánljuk, mely szombati családi programnak is kiváló. Ha párosan jön ajánljuk a kedvezményes páros belépőt! Tanfolyamainkat a covidra való tekintettel a megfelelő óvintézkedésekkel tartjuk meg.

Jöjjön, nézzen körül az olasz kávé, tea, és a design birodalmában!

Forrás: Espressoshop.hu
Forrás: Espressoshop.hu

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője a Espresso Kft.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!