Valami nagy készül a kokain világában (x)

2021. szeptember 22. – 11:00

Másolás

Vágólapra másolva

Az olaszországi 'Ndrangheta kartelltől kezdve a mexikói Leyra kartellen át egészen az amerikai kokain nagykutyákig mindenki valami nagyra készül, és egyelőre csak tippelni lehet, hogy mire.

Egyes feltételezések szerint a kalábriai hegyekben az 'Ndrangheta nevű szervezet tagjai – akiknek elsődleges profilja a kokain előállítás és terjesztés – hosszú idő után újra összegyűltek, hogy egy történelmi méretű üzletet szervezzenek meg, ami meghatározhatja a szervezet jövőjét, és ha sikeres, helyreállíthatja a tekintélyét is.

Forrás: Direct One
Forrás: Direct One

Mindeközben a mexikói Monterreyben is pörögnek az események, bár az utcán előforduló kokain mennyisége csökkent, de ez csak a vihar előtti csend. A kartell hónapok óta felhalmozza az árut, egyrészt azért, hogy felhajtsák a piaci árakat, és az esetleges új konkurenciára felkészülve növeljék a készletüket, másrészt pedig azért, mert a Leyra kartellt hónapok óta szorongatják a kábítószer-ellenes ügynökségek.

Azonban itt nem érnek véget a szálak, hanem egészen az Egyesült Államokig nyúlnak, ahol a New Orleansben tevékenykedő és nemzetközi elosztópontként működő – milliárdos logisztikai vállalatot birtokló – Lynwood család is megérzi a csökkent mexikói aktivitást. A kalábriai és mexikói maffia sem arról híres, hogy a kiteregeti az üzleti terveit, sokszor még az elosztókat sem vonják be, csak az indulás pillanatában, ezért az egész világ kivár, és csak reménykedni lehet abban, hogy nem egy kontinenseken átívelő bandaháború kezdete az, ami most látunk.

Ez akár egy valós hír is lehetne, de nem az. Csupán egy kis ízelítő a ZeroZeroZero című, CANAL+ gyártású sorozat első epizódjából. Premier szeptember 23-án 22:00-kor!

Nézd a Direct One új, saját TV-csatornáján és a Direct Now alkalmazásban is!

A csatorna Magyarországon egyedül a Direct One szolgáltatásában érhető el.

A ZeroZeroZero premierjét olyan más filmsorozatok is követik, mint a Szélhámos páros első két évada, a Moscow Noir első évada, a Tökös Ötös első évada, vagy a Paris Police 1900 első évada. Ezek közül több először és az elkövetkezendő időszakban kizárólag a Direct One-nál érhető el az országban.

Forrás: Direct One
Forrás: Direct One

További információ a www.directone.hu oldalon, a Direct One Facebook és Direct One
Instagram oldalán érhető el.

Direct One csatorna. Csodák várnak.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Direct One csatorna.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!