Harcolj a sárkányok erejével (X)

2021. május 19. – 11:17

Harcolj a sárkányok erejével (X)

Másolás

Vágólapra másolva

A kiváló minőségű laptopjairól és PC-komponenseiről is híres MSI az „MSIology – A technológia és az esztétika találkozása” virtuális eseményén leleplezte a legújabb laptopjait. Az új modellek az Intel 11. generációs Core processzorait, valamint az Nvidia GeForce RTX™ 3000 sorozatú GPU-it használják, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsák. Az Intel új 10 nanométeres gyártástechnológiájára épülő Tiger Lake H processzorok jelentős teljesítménynövekedést garantálnak az előző generációs modellekhez képest. Ezenfelül a laptopok már GeForce RTX™ 3050 és 3050 Ti GPU-val is megvásárolhatók, amely az Nvidia legújabb belépő szintű, Ampere architektúrára épülő megoldása. Az MSI a frissített GE, GS és GP sorozatok mellett átalakította a belépő szintű kínálatát, így a 2021-es GL és GF modellek teljesen új dizájnt kaptak.

Pulzáló energia – Pulse GL76/66

Forrás: MSI
Forrás: MSI

A Pulse GL sorozat titán szürke fém páncélszerű borítása és a kontúrvonalak találkozása valódi futurisztikus külsőt kölcsönöz a laptopnak. A Pulse GL76/GL66 tervezésében Maarten Verhoeven, a belga származású 3D művész is részt vett, akinek alkotásai már Bosszúállók, a Hobbit és a The Walking Dead filmekben is szerepeltek, így egy rendkívül látványos és masszív gaming notebookot alkottak meg az MSI-vel közösen.

Teljesítmény

A Pulse GL sorozat akár NVIDIA RTX 3060 GPU-val felszerelve is elérhető, processzor tekintetében pedig a legújabb, 11. generációs Intel Core i7 CPU-t használja, ezzel is megfelelve a modern játékok követelményeinek. Továbbá WiFi 6 képességű hálózati kártyával rendelkezik, hogy csökkentse a késleltetést és stabilabb adatkapcsolatot biztosítson az online mérkőzések során. A két DDR4 SO-DIMM foglalatnak köszönhetően pedig támogatja az akár 64 GB-os kapacitást is 3200 MHz sebesség mellett.

Felszereltség

Az új dizájn mellett a Pulse sorozat RGB háttérvilágítású billentyűzettel és egy egyedi megjelenésű touchpaddal is rendelkezik. Hűtés tekintetében a GL sorozat az MSI Cooler Boost 5 megoldását használja – amelyet 6 hővezető cső és 2 ventilátor működtet – a nagyobb légáramlás és a gyors lehűlés érdekében. A legjobb vizuális élményt pedig az akár 165 Hz-es QHD, valamint a 144 Hz-es 1080p felbontású panelek biztosítják.

Többet szeretnél tudni?

GL76 Pulse

A Sárkánypenge ereje – Sword 17/15, Katana GF76/66

Forrás: MSI
Forrás: MSI

A kardok és a katanák erejéből ihletett új Sword és Katana GF sorozat arculatát a híres japán illusztrátor, Tsuyoshi Nagano tervezte, aki a „Romance of the Three Kingdoms” videojáték-sorozaton is dolgozott. Az új modellek ugyanolyan mesteri módon készültek, mint a kardok pengéje. A teljesítmény optimalizált laptopokkal valósággal uralhatod a csatateret! Az új modellek a legújabb Nvidia GeForce RTX 3050 és 3050 Ti GPU-kat használják, ezzel a belépő szinten is elérhetővé téve a ray tracing képességek kihasználását.

Egyedi tervezés

A megújult GF sorozat dizájnját az ókori japán harcosok kardjai ihlették és a sorozat történetében először kétféle színválasztékban is (Katana GF- fekete, GF Sword – fehér) elérhetők. Tervezésük során az MSI különös hangsúlyt fektetett a mobilitás megőrzésére, így az új modellek vékonyak és könnyűek, továbbá megnövelt akkumulátorkapacitással rendelkeznek, hogy több órás játékélmény biztosítása érdekében.

Teljesítmény

A GF66/GF76 több változatban is elérhető, így akár 11. generációs Intel Core i5 és i7 CPU-val, valamint RTX 3050 és 3050 Ti GPU-kkal felszerelt változatok is kaphatók. Hűtés tekintetében a Katana és a Sword is az MSI Cooler Boost 5 hűtési megoldását használja, így a legnagyobb terhelés esetén is a CPU és a GPU kellőképpen hűvös marad.

Felszereltség

Mérettől függetlenül minden típus Full HD felbontású 144 Hz-es IPS szintű kijelzővel rendelkezik, amelyek az RTX 3050-nel és 3050 Ti-al párosítva kompetitív előnyt garantálnak a játékosoknak. A

GF66/GF76 emellett a legújabb WiFi 6-ot használja, amely akár háromszor gyorsabb sebességet tesz elérhetővé, mint a korábbi generációs WiFi 5.

Többet szeretnél tudni?

Sword

Katana

Az MSI mindenkire gondol

A virtuális eseményen bemutatásra kerültek az MSI felújított modelljei is, mint a kifinomult és stílusos tervezésű GS76/66 Stealth, amely ezüst zsanér kialakítással és megnövelt akkumulátorkapacitással rendelkezik, valamint elérhető az új, akár 240 Hz QHD felbontású panellel is a jobb vizuális teljesítmény érdekében.

A határtalan teljesítményt kínáló GE76/66 Raider modellek, amelyek már támogatják a WiFi 6E technológiát és az NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 GPU 165 W-os TGP-vel rendelkező változatát az extrém játékélmény biztosítása érdekében.

A teljesítményre született GP76/66 Leopard sorozat már elérhető a legújabb 11. generációs Intel® Core™ i7 processzorokkal és NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 GPU-val is. Tökéletes megoldás a teljesítményigényes és a mérnöki feladatok elvégézéhez.

Az új Creator sorozat is frissítésre került: a Creator Z16 , a Creator M16 és a Creator 17 laptopok is elérhetők a legújabb processzorral és grafikus egységgel. Az új Creator Z16 16:10 képarányú, vékony kávás kijelzője növeli a produktivitást. A vékony, CNC-mart, Lunar Grey alumínium váza pedig visszafogott stílust kölcsönöz, míg a True Pixel kijelző a QHD+ felbontással, a 100% DCI-P3 színlefedettséggel egyaránt támogatja a tervezők és az alkotók igényeit. Az átalakított Creator 17 laptop élénk Mini LED kijelzővel rendelkezik, amely az AUO AmLED technológiát használja és akár 1000 nites fényerőre is képes a magasabb színtartományért, mindezt egy elegáns fekete színű, homokfúvott textúrával rendelkező alumínium vázban.

Az MSI nemcsak nagy teljesítményt kínál, hanem folyamatosan új dizájnokon dolgozik, hogy megfeleljen a felhasználók igényeinek. Legyen szó a játékról, irodai felhasználásról vagy kreatív munkavégzésről, Az MSI elkötelezett a legjobb felhasználói élmény biztosítása mellett.

Az MSI kínálatának egyes darabjai már elérhetők a viszonteladók kínálatában.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője az MSI.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!