2021 – A Sárkány éve (x)

2021. január 28. – 10:31

2021 – A Sárkány éve (x)
Forrás: MSI

Másolás

Vágólapra másolva

Az MSI 35. évfordulóját követően igen impozáns termékportfólióval kezdi a 2021-es évet. Vezető márkaként a leggyorsabb grafikus kártyákkal szerelte fel a 2021 elején megjelenő GE, GS, GP és GF sorozatait. Az MSI laptopok az erőteljes GPU-k teljesítményének köszönhetően valóságos moziszerű játékélményt kínálnak! A GeForce RTX™ 3080 GPU az Ampere – az NVIDIA 2. generációs RTX – architektúrájával hihetetlen teljesítményt kínál a gamerek nagy örömére. A legújabb továbbfejlesztett RT magokat, Tensor magokat és az új streaming multiprocesszorokat használja a valósághű ray tracing és az élvonalbeli AI funkciók eléréséhez.

Tiamat – Az istenek anyja! Tapasztald meg a GE76 Raider Dragon Edition erejét!

Forrás: MSI
Forrás: MSI

A GE76 Raider Dragon Edition Tiamat egy igazán különleges laptop, mely nemcsak a belsőben, hanem a külsőben is megmutatkozik. Egyedi rézkarc technológiával 11 mitikus lény képét vésték a notebook borításába, így minden egyes alkalommal amikor csak kézbe vesszük egy mitikus utazás részesei leszünk.

Teljesítmény

Mivel a GE76 Raider Dragon Edition Tiamat a legújabb NVIDIA RTX 30-as sorozatával szerelik, a számítási teljesítmény se maradhat el, így a notebook akár a legújabb Intel® Core™ i9-10980HK processzorral is az asztalunkra kerülhet. Természetesen az erő mit sem ér az „online tér” nélkül, így a kimagasló számítási és grafikai teljesítményt a legújabb Wi-Fi 6E szabvány egészíti ki, amely az iparágban elsőként teszi lehetővé a laptopok számára az új csatlakozási módszer kihasználását. A hab a tortán a két memóriahely, amelyeknek segítségével akár 64 giga RAM is belekerülhet a laptopba.

Felszereltség

A GE76 és a GE66 Raider-hez hasonlóan az új GE sorozat nemcsak mutatós kivitelezésű Mystic Light-tal rendelkezik, hanem a legjobb teljesítményt kínálja, amelyet egy gaming laptoppal el lehet érni. Annak érdekében, hogy a játékok során a laptop ne melegedjen túl, a GE sorozat az MSI Cooler Boost 5 megoldását használja – amelyet 6 hővezető cső és 2 ventilátor működtet – a nagyobb légáramlás és a gyors lehűlés érdekében. Ahogy az MSI-től már megszokhattuk, mindig a legmagasabb minőséget preferálja kompromisszumok nélkül. A tökéletes vizuális élményt a világszínvonalú Dynaudio hangrendszer teszi felejthetetlenné.

Többet szeretnél tudni?

GE76 Raider Dragon Edition Tiamat

A GP66 és a GP76 Leopard – gamerek és mérnökök számára készült!

Forrás: MSI
Forrás: MSI

Az MSI bemutatta a vadonatúj GP66 és GP76 Leopard modelleket is. A mindennapi munkavégzéshez és a megterhelő, mérnöki feladatok elvégzéséhez készültek. A felújított burkolat eleganciát és a visszafogottságot mutathat, azonban a GP Leopard sorozat erősebb, mint valaha. A GP66 és GP76 Leopard akár GeForce RTX 3080 GPU-val és a legújabb Intel® Core™ i7 processzorokkal lett felszerelve, hogy olyan számítási és renderelési képességeket nyújtson, amelyre mindig számíthatsz. Az átrendezett, átfogó I/O portok támogatják az összes elterjedt adatátviteli interfészt és képmegjelenítésért felelős kimenetet. Mindemellett támogatja az akár 8k-s felbontású kijelzőket is a legfinomabb vizuális részletek megjelenítéséhez, így egyaránt alkalmas komplex mérnöki és tervezési projektek hardveres igényeinek ellátására is.

Átgondolt tervezés

Az új GP66/76 elegáns, letisztult megjelenést kapott. A laptopok vékonyak és könnyűek, a kifejezetten erős zsanérok segítségével pedig akár egy kézzel is ki lehet nyitni őket. A kiemelkedő teljesítmény mellé átfogó port kínálat tartozik, átgondolt elrendezéssel melynek eredménye a rugalmasság. A kábelek csatlakozója – mint például egy külső kijelző vagy a LAN kábel –, a notebook hátoldalán helyezkednek el, ezzel is csökkentve a zavaró tényezőket, legyen akár munkáról vagy játékról szó.

Teljesítmény

A GP66 és GP76-nak is több elérhető változata lesz, de ami mindegyikben közös, hogy akár 10. generációs Intel Core i7-tel és RTX 3060/3070/3080 grafikus vezérlővel érhetők el.

A sorozat az MSI Cooler Boost 5 hűtési megoldással rendelkezik, így kiváló hőelvezetést biztosít a teljesítmény igényesebb feladatok elvégzése során is.

Felszereltség

Mérettől függetlenül minden típus Full HD felbontású 144 Hz-es IPS szintű kijelzővel rendelkezik. Az RTX 30-as szériával ötvözve ez már nem csak kristálytiszta megjelenést biztosít játékok esetében, bizonyos esetekben konkrét előnyhöz is juttathat minket. A GP66/GP76 emellett a legújabb Wi-Fi 6-ot használja, amely akár háromszor gyorsabb sebességet tesz elérhetővé, mint a korábbi generációs Wi-Fi 5.

Mindegyik eszközön megtalálható egy HDMI port mely támogatja a 4K 60 Hz-et, egy szabványos RJ45 port, három A-típusú és egy C-típusú USB port mely Displayport támogatással is rendelkezik.

Forrás: MSI
Forrás: MSI

Többet szeretnél tudni?

GP66

GP76

Az MSI mindenkire gondol

2020 jelentősen megváltoztatta az életünket és vele együtt a munkavégzés és szórakozási szokásainkat, illetve lehetőségeinket. Az MSI azonnal alkalmazkodott az új helyzethez, így a legkiválóbb termékeket készítette el a gaming, az alkotói, illetve az áltanálos felhasználók számára is.

Az MSI kínálatának egyes darabjai már elő is rendelhetőek a notebook.hu kínálatában.

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, aminek a megrendelője az MSI.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!