Az Előző életek és a Mi, idegenek sztárjaival forgat Horvát Lili

2024. augusztus 28. – 20:46

Az Előző életek és a Mi, idegenek sztárjaival forgat Horvát Lili

Másolás

Vágólapra másolva

Greta Lee (Előző életek) és Andrew Scott (Mi, idegenek) lesznek a főszereplői Horvát Lili (Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre) magyar rendező első külföldi filmjének, a Jegyzeteim a Marsról-nak – írja a Deadline.

A filmben Lee és Scott egy gondokkal küzdő házaspárt alakít. Lee tudós karaktere egy nap, kirándulás közben nyomtalanul eltűnik. Hetekkel később, a temetése napján viszont váratlanul felbukkan, bár mintha nem a régi önmaga lenne. A férfi viszont a visszatérést úgy fogja fel, mint egy második esélyt.

A My Notes On Mars (Jegyzeteim a Marsról) című filmet Horvát Lili a saját forgatókönyvéből rendezi, aminek az elkészültét a Nemzeti Filmalap is támogatta, külföldi producerek mellett.

A Deadline-hoz eljuttatott sajtószöveg szerint Horvát számára ez a film arról szól, hogy milyen felismerni azt a lehetetlen vágyat, hogy egy házasságot újrakezdjünk, újra felfedezzük a másikat, újra szerelembe essünk.

Horvát előző filmje, a 2020-as Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre volt Magyarország hivatalos nevezése az Oscar-díjra, de sajnos nem került a jelöltek közé.

A Jegyzeteim a Marsról-t jövőre forgatják Budapesten és Bécsben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!