Jeremy Renner: Nincs bennem elég kraft a nehezebb szerepekhez

2024. június 27. – 13:20

Másolás

Vágólapra másolva

Nincs elég energiája a kihívást jelentő szerepekhez Jeremy Rennernek a 18 hónappal ezelőtti hókotrós balesete után – erről a Guardian szerint Renner a Smartless podcastben beszélt. Az 53 éves amerikai színész azt mondta, tart a színészettől, ami szerinte nehezebben is megy neki, mint a balesetét megelőzően. „Sok minden küzdelmesebb számomra. Egyszerűen nincs hozzá energiám. Nincs bennem elég kraft” – mondta Renner a kihívást jelentő szerepekről.

„Annyi üzemanyagom van, hogy beletegyem ezt a valóságot, ezt a testet. Nem tudom könnyedén előadni a látszatot” – mondta a színész, aki szerint már az is rengeteg energiáját viszi el, hogy mindennap odaérjen a forgatásra vagy pozitív gondolatai legyenek.

Az amerikai színész 2023. január elsején került kórházba, miután balesetet szenvedett hókotrás közben. Renner a hókotróval unokaöccse hó alá szorult teherautóját próbálta meg kiszabadítani. Mikor a színész leállította a többtonnás gépet, és kiszállt a hókotróból, a kéziféket nem húzta be, így a jármű csúszni kezdett unokaöccse irányába. Renner próbálta megállítani a hókotrót, de ez nem sikerült neki, majd becsúszott a jármű alá, ami átment rajta.

A történtek után a színész kritikus állapotban került a kórházba, ahol kétszer megműtötték, majd intenzív osztályon ápolták. A Marvel-filmekből ismert Sólyomszem karakterét alakító amerikai színésznek több mint harminc csontja tört el. Rennert két héttel a baleset után engedték haza a kórházból. Renner az interjúban arról beszélt, hogy egyértelműen ő hibázott, mint mondta, ez olyan, mintha valaki úgy vezetne autót, hogy az egyik lába kilóg az ajtón, és ezért ő most meg is fizetett.

Egy év rehabilitáció után Renner idén januárban tért vissza a színészethez.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!