A Nem akarok beleszólni csapata: Nem művészi nézeteltérés miatt váltunk szét

2024. június 13. – 20:47

Másolás

Vágólapra másolva

„Nem vesztünk össze, vagy ahogy a zenekarok mondani szokták: nem művészi nézeteltérés miatt váltunk szét”

– mondta a Telex érdeklődésére Bányainé Nagy Judit, a Nem akarok beleszólni oldal egyik alapítója.

Az egyik legnépszerűbb magyar Instagram-oldal készítői, Bányainé Nagy Judit, Fancsikai Eszter és Tapasztó Orsi egy bejegyzésben jelentették be, hogy három és fél év után bejezik az oldalon a tartalomgyártást. Azt írták: „elérkeztünk arra a pontra, amikor elfáradtunk”.

Bányai Judit arról beszélt, a posztok folyamatos gyártása egyre fárasztóbb lett számukra, ezért is volt látható egyre kevesebb tartalom az oldalukon. „Az anyasággal kapcsolatban mostanra rengeteg témát feldolgoztunk, amikor pedig éppen nem nagyon történt semmi izgalmas a közéletben, nem tudtunk miből meríteni inspirációt. Ilyenkor néha terhes volt legyártani az újabb posztot, ezért úgy gondoltuk, inkább befejezzük: nem akartuk, hogy a követőink azt lássák, hogy az oldal már nem vicces, inkább kellemetlen.”

Bányai Judit szerint a döntést fájdalmas volt meghozniuk, de a Nem akarok beleszólni lezárását mindképp véglegesnek gondolják. Újabb közös projektjük sincs tervben egyelőre, de azt Bányai Judit sem zárja ki, hogy a jövőben valamilyen formában együttműködjenek majd hárman.

A hármas másik tagja, Tapasztó Orsi szerint az elmúlt évek során minden döntésük közös volt, így ez is, az okokkal kapcsolatban pedig megerősíti:

a tartalmak készítésében egyszerűen elfáradtak.

„Egy ilyen oldal működtetése nagyon sok kreatív energiát igényel, és ebben a folyamatban el lehet fáradni – mindössze ennyi az oka a döntésünknek. 2020 őszén egy vicces videóm ötlete mentén hoztuk létre a Nem akarok beleszólni-t, közel négy évig volt szerves része az életemnek, természetesen nagyon nehéz volt a lezárás” – fogalmazott.

Hangsúlyozza, hogy az oldal nem, csak a megszokott tartalomgyártás szűnik meg, az eddigi videók elérhetőek maradnak, illetve a jövőben társadalmi kérdések feldolgozására még jó eséllyel használni fogják a felületet.

„Ahogy azt az utolsó posztunkban is azt írtuk: ha a tüntetés utáni eredményekről vagy a gyermekvédelemről lesz mondanivalónk, itt is beszélünk majd róla.”

A 182 ezres követőtáboruk számára a privát oldalaikat ajánlják a továbbiakban, ahol mindhárman a számukra fontos ügyekkel foglalkoznak majd.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!