Jövőre könyvben, 2026-ban pedig moziban jön a következő Az éhezők viadala

2024. június 6. – 18:39

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Suzanne Collins bejelentette, hogy jövőre jelenik meg Az éhezők viadala című regénysorozatának újabb kötete – írja az MTI.

A Sunrise on the Reaping (Napfelkelte az aratáson) című regény már a sorozat ötödik könyve lesz. A sorozatban aratásnak hívják azt, amikor a különböző körzetekből kisorsolják azokat, akik a címbeli viadalon részt vesznek.

A könyv a legutóbbi, Énekesmadarak és kígyók balladája című regény története után játszódik, de még mindig a három Éhezők viadala-könyv cselekménye előtt. Az első könyv a történetben 2008-ban jelent meg.

A könyv 2025. március 18-án jelenik meg, és nem sokkal az eredeti bejelentés után jött a hír, hogy a filmváltozat is készül, ami 2026. november 20-án kerül majd a mozikba.


Az Énekesmadarak és kígyók balladájának filmváltozata tavaly novemberben debütált a mozikban, mi itt írtunk róla korábban. Előtte négy különböző film készült a történetből, amiben Jennifer Lawrence alakította a főszereplő Katniss Everdeent. Az Éhezők viadala-filmek több mint 3 milliárd bevételt hoztak össze a mozikban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!