Jön a dokusorozat Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatáról, itt az előzetes

2022. december 1. – 14:43

Másolás

Vágólapra másolva

Hatrészes dokumentumsorozatot mutat be a Netflix a brit királyi családdal szakító Harry hercegről és feleségéről, pontosabban kapcsolatukról, a hírt december 1-jén jelentették be egy előzetessel.

Brit sajtóinformációk szerint a sorozat december 8-án indul, bár erről a Netflix még hivatalosan nem számolt be, egyelőre csak annyit írnak, hogy hamarosan bemutatják a Harry&Meghan c. sorozatot, amit az Emmy-díjas Liz Garbus rendezett.

A dokusorozatról azt írják: övék a történelem egyik legnagyobb visszhangot kiváltó szerelmi története, és így még biztosan nem meséltek a kapcsolatukról, ahogy itt. A sorozat a kapcsolatuk egészét feltárja: az ismerkedéstől indul, és kitér azokra a konfliktusokra is, amik nyomán végül úgy döntöttek 2020-ban, hogy visszalépnek a királyi családtól. A filmekben olyan családtagokkal és barátokkal készült interjúk is szerepelnek majd, akik korábban még soha nem beszéltek nyilvánosan a pár kapcsolatáról, valamint történészek és újságírók is megszólalnak. Sosem látott fotókat is bemutatnak a párról.

Harry herceg és felesége még 2020 januárjában döntöttek úgy, hogy szakítanak a brit királyi családdal, és Amerikába költöznek. A családdal való szakításra elmondásuk szerint azért volt szükségük, mert a sajtó és részben a család is ellenséges volt Meghan Markle-lal. Harry rasszizmust is sejtetett, és nem akarta, hogy feleségének is ugyanaz a sors jusson, mint édesanyjának, akit szintén fojtogatott a királyi család és a sajtó légköre, és válása után fotósok elől menekült új párjával, Dodi al-Fayeddel, amikor halálos autóbalesetet szenvedtek Párizsban.

Harry és Meghan decemberben mutatta meg először második gyermekét, aki még júniusban született, és a Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor nevet kapta. A névválasztással II. Erzsébet királynő (akinek Lilibet volt a beceneve kiskorában) és Harry herceg néhai édesanyja, Diana hercegné előtt tisztelegtek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!