Először mutatták meg kislányukat Harry hercegék

2021. december 23. – 17:13

Másolás

Vágólapra másolva

Egy karácsonyi üdvözlőlapon mutatták meg először a nagyvilágnak kislányukat Harry hercegék, írja a Sky News. Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor még júniusban született, ám Harry herceg és Meghan hercegné most tett közzé róla először képet. A névválasztással II. Erzsébet királynő (akinek Lilibet volt a beceneve kiskorában) és Harry herceg néhai anyukája, Diana hercegné előtt tisztelegtek.

A fotó, melyen Harry elsőszülött gyermeküket, Archie-t öleli magához, Meghan pedig Lilibetet emeli a levegőbe, még nyáron készült a pár kaliforniai otthonában. Harryék még tavaly januárban döntöttek úgy, hogy szakítanak a brit királyi családdal, és Amerikába költöznek.

A családdal való szakításra elmondásuk szerint azért volt szükségük, mert a sajtó és részben a család is ellenséges volt Meghan Markle-lal. Harry rasszizmust is sejtetett, és nem akarta, hogy feleségének is ugyanaz a sors jusson, mint édesanyjának, akit szintén fojtogatott a királyi család és a sajtó légköre, és válása után fotósok elől menekült új párjával, Dodi al-Fayeddel, amikor halálos autóbalesetet szenvedtek Párizsban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!