Saját streaminget indít az RTL, a TV2 egyik csatornájából TV2 Klub lesz

2022. október 20. – 15:13

frissítve

Saját streaminget indít az RTL, a TV2 egyik csatornájából TV2 Klub lesz
A Hazatalálsz című TV2-sorozat szereplőgárdája – Forrás: TV2 Sajtószoba

Másolás

Vágólapra másolva

Indul az RTL+, a csatorna saját, fizetős streamingoldala, ami a korábbi RTL Most helyét fogja átvenni – jelentette be Kolosi Péter programigazgató csütörtökön a Big Picture konferencián, Budapesten.

Az eddig RTL+ néven futó csatorna mostantól RTL Három lesz.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor indul a felület, illetve hogy mennyibe fog kerülni az előfizetés.

Vidus Gabriella, az RTL igazgatója a csütörtökön megjelent interjújában bejelentette, hogy „12 exkluzív tartalom érkezik majd az első 12 hónapban” a felületre, ahol magyar realityket, sorozatokat, dokumentumfilmeket lehet majd nézni, illetve más, RTL készítésű külföldi tartalmakat is.

A Királyból, azaz a Zámbó Jimmy életéből készült sorozatból Kolosi le is vetített egy részletet, láthattuk Olasz Renátót göndör parókával énekelni, fegyvert fogni és talán kábítószerezni is. Láthattunk egy részletet a cseh alapból készült A Nagy Fehér Főnök című sorozatból is. A sorozat egyik karaktere a sztori szerint transznemű lesz, Rujder Vivien játssza. Szintén bemutatták a konferencián a Ki vagy te? című, kifejezetten fiatal felnőtteknek készült sorozatot is.

A Király, A Nagy Fehér Főnök és a Ki vagy te az RTL+-on lesz látható, ide jön majd a Mellékhatás második évadja is, illetve megállapodtak az On The Spot alkotóival, hogy ide készítsenek dokumentumfilmeket, illetve ajánljanak más filmeket a felületre. Lesz celebes kvízműsor is, a Sebestyén Balázs vezetésével készült Gyertek át!, a jövőben az RTL+-on megy majd a Feleségek luxuskivitelben is.

Kolosi bejelentette, hogy az RTL tévés kínálatában folytatódik A mi kis falunk, készül a 2023-as évad, folytatódik az Apatigris is, a harmadik évaddal. Lesz új Cápák között, lesz Drága Örökösök „visszatérés”, illetve elkészül a The Apprentice című, Donald Trump nevével fémjelzett műsor magyar változata, itthon Balogh Levente keresi az asszisztensét, havi három millió forintos fizetésért, Álommeló címmel.

Lesz 2023-ban új Nyerő páros, Survivor, A Konyhafőnök, X-Faktor és Házasodna a gazda is a csatorna kínálatában. Jövőre jön a Gólkirályság című sorozat, amit szintén Kapitány Iván készít, egy magyar focicsapat női edzőjéről szól.

Ami a konkurenciát illeti, a Fem3 csatornáját átnevezi TV2 Klubra a TV2 Csoport, ezt pedig a vezérigazgató, Pavel Stanchev jelentette be ugyanott.

Nemrég az RTL bejelentette, hogy a magyar csatorna nevéből elhagyja a Klub szót, és csak RTL lesz októbertől. Ezek szerint a TV2 csapott le a lepottyanó Klubra. Stanchev azt is bejelentette, hogy elindul a TV2 streamingoldalának, a TV2Playnek a reklámmentes verziója, havi 499 forintért.

Fischer Gábor programigazgató bejelentette, hogy a TV2 visszahozza a Zsákbamacskát 2023-ban, egyelőre a forgatást még nem kezdték el. A vetélkedő korábban a kilencvenes években ment, Rózsa György műsorvezetésével. Jövő tavasszal visszatér az Áll az alku Gundel Takács Gáborral, lesz új Vigyázz, gyerekkel vagyok.

A Fremantle fogja gyártani a csatornának az amerikai Family Feud nevű vetélkedő magyar változatát, ami 2023-ban érkezik, Stohl András fogja vezetni. Szintén indul jövő nyáron a Married At First Sight magyar változata.

Fikciós sorozatok közül visszatér egy második vadra a Mucsi Zoltán és Simon Kornél főszereplésével készült Pepe. Új napi sorozat is készül egy horvát licenc alapján, magyarul Hazatalálsz címmel, amiben többek között Törőcsik Franciska és Esztergályos Cecília is szerepel majd. A Sztárban sztár is folytatódik a kilencedik évaddal.

Fischer azt is bejelentette, hogy a TV2 Csoport megállapodott a Disney-vel, a cég különböző filmes és magazinos csatornáin fognak menni eddig korábban nem látható filmek és sorozatok, olyanok, amiket most a Disney+ kínálatában lehet elérni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!