Tarr Béla a Freeszfe Egyesület elnöke lett

2022. október 3. – 10:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Új elnökséget választott a Freeszfe Egyesület küldöttgyűlése szeptember 29-én, írja közleményében az egyesület. Az elnökség tagjai közé választották Tarr Béla filmrendezőt elnöknek, Veszprémi Judit kommunikációs vezetőt operatív elnökként, Nyári Ádám zenés színházrendező hallgatót diákelnökként. Elefánti Emma színházcsináló hallgató a felnőttképzésért felelős elnökségi tag lett.

Kárpáti Péter író, dramaturg és Gaál Anna dramaturg hallgató pedig a színházi területért felelős elnökségi tag, Gigor Attila filmrendező, Faur Anna filmrendező és Ladányi Jancsó Jákob filmrendező hallgató a filmes területért felelős elnökségi tagok, Hegyi Vivien televízió és média szakos hallgató pedig a tévés területért felelős elnökségi tagokká váltak. Továbbra is segíti az elnökség munkáját Upor László dramaturg mint külkapcsolatokért felelős tanácsadó és Rihay-Kovács Zita jogász.

A színművészeti egyetem „modellváltása” nyomán létrejött civil szervezet januárban volt egyéves. Az egyetem modellváltása után diplomamentő programot indítottak, amelynek keretében a diákok német és osztrák partneregyetemeken vehették át diplomájukat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!