25 millióan nézték A hatalom gyűrűinek premierjét

2022. szeptember 4. – 16:32

Másolás

Vágólapra másolva


25 millióan nézték A hatalom gyűrűinek, azaz A Gyűrűk Ura előzménytörténetének premierjét az Amazonon, így ez a cég történetének legsikeresebb bemutatója, írja a Bloomberg. Az Amazon becslések szerint 1 milliárd dollárt fektetett a projektbe, 250 millió dollárt fizetett csak a franchise jogaiért.

A streamingszolgáltatók egyre inkább a blockbuster műsorok felé fordulnak, hogy az élesedő versenyben egyre több nézőt tudjanak behúzni. A Netflix az év elején megjelent Stranger Things új évadával tudta megállítani előfizetőinek elvándorlását, a Warner augusztusban indította el a Sárkányok háza című sorozatát, azaz a Trónok harca sikersorozat előzményét.

A Hatalom Gyűrűi ígéretes sorozatnak tűnik, az Amazon öt évadra tervez. A sorozatnak láthatóan megvannak a maga problémái, erről ebben a cikkben olvashat bővebben. Arról pedig, hogy fekete bőrszínű tündék, törp hercegnők és várhatóan LMBTQ-karakterek is megjelennek majd A hatalom gyűrűi című sorozatban, ami rajongók tízezreinek ellenérzését váltotta ki a világ számos országában, így Magyarországon is, ebben a cikkben írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!