Eltűnt az anya és három gyereke, akiket Ezra Miller fogadott be a birtokára

2022. augusztus 11. – 08:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A vermonti rendőrség és gyermekvédelmi hatóság eltűntként kezeli annak a 25 éves nőnek, illetve három, egyenként 5, 4 és 1 éves gyerekének ügyét, akiket korábban az egyre több és egyre zavarba ejtőbb ügybe keveredő hollywoodi színész, Ezra Miller fogadott be a farmjára. Ez az a család, amelyről korábban annak kapcsán cikkeztek, hogy a gyerekek gépfegyverek, puskák és pisztolyok között játszanak, a telken marihuánát termesztenek, egy egyéves gyereknek pedig a szájából kellett kivenni egy éles lőszert, amivel játszott.

A hatóságok a hétvégén megpróbáltak átadni egy végzést, ami alapján elvették volna tőle a gyerekeit a biztonságuk érdekében, ám Miller közlése szerint a nő és gyerekei már hónapok óta nem éltek a birtokán, és nem is tudja, hol vannak. Ezek után kedd este több rendőrautó jelent meg a ranchen, ahol a rendőrök nagyjából egy órát maradtak a Rolling Stone információi szerint. A lap viszont nem tudja, hogy a gyerekek ügyében vagy más miatt szálltak-e ki a hatóságok, amelyek arra gyanakodnak, Miller falaz a nőnek.

A 25 éves nő egyébként július közepéig elég aktív volt az Instagramon, rendszeresen posztolt képeket Miller birtokáról, illetve szelfiket a színésszel – ami ellentmond Miller állításának, miszerint hónapok óta nem laknak ott –, majd váratlanul törölte a fiókját.

A szupersztárság kapujában álló Miller korábban többek között azzal került a hírekbe, hogy Hawaiin többször ráhívták a rendőröket, menekülni kezdett a hatóságok elől, majd több szülő is azzal vádolta meg, hogy befolyásolta a gendersemleges gyerekeiket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!