Váratlanul lekerült az HBO Maxról A besúgó és az Aranyélet is

2022. június 29. – 10:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hiába volt áprilisban és májusban is az HBO Max legnépszerűbb tartalma, szerda reggelre eltűnt a kínálatból A besúgó című sorozat – írja a Kreatív. A lap szerint nemcsak ez, de több más tartalom is köddé vált, nem található már

  • az Időbevándorlók két évada (Beforeigners),
  • az Apanapok (Czech It Out),
  • a Foodie Love,
  • az Árnyak 3. évada (Umbre),
  • a Szexi svédek (Lust),
  • az Eszmélet (Sleepers) és
  • az Aranyélet 3. évada sem.

Azonban nemcsak európai, hanem amerikai HBO-gyártások is eltűntek, mint például a Vinyl, a Run vagy a Mrs. Fletcher.

A Kreatív megkérdezte az okokról a Warner Bros. Discovery, az HBO Max tulajdonosának hazai PR-menedzserét, de a médiacég hivatalos válasza ennyi volt:

„Az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről.”

A Telex is beszélt telefonon Pinczés-Pressing Ádámmal, de nekünk is csak ennyit árult el, bővebbet nem mondott arról sem, visszakerülhetnek-e ezek a filmek, vagy épp ellenkezőleg, további alkotások lekerülésére lehet-e számítani.

„Ennek konkrétan semmi értelme” – fakadt ki kollégánk a hír hallatán, és valóban nem tűnik túl logikus lépésnek a friss, saját gyártású tartalmak leszedése, az ilyen sorozatokat minden csatorna kiemelten kezeli. A besúgó vagy a Bakelit a megjelenése idején komoly PR-kampányt kapott az HBO-tól, ezért is furcsa ez a döntés.

FRISSÍTÉS: Szerda estére az Aranyélet első két évada is eltűnt a kínálatból, pedig délelőtt még elérhető volt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!