Johnny Depp az Egyesült Királyságban koncertezik, miközben az esküdtek döntenek az ügyében

2022. május 30. – 17:23

Johnny Depp az Egyesült Királyságban koncertezik, miközben az esküdtek döntenek az ügyében
Johnny Depp és a tárgyalás során sztárügyvéddé vált Camille Vasquez a virginiai bíróságon, a záróbeszédek után 2022. május 27-én – Fotó: Steve Helber / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Hathétnyi bírósági procedúra után pénteken visszavonult az esküdtszék, amelynek arról kell döntenie, hogy Johnny Deppet rágalmazta-e a korábbi felesége. Amíg az ítélet meghozatalára várnak a felek, a Karib-tenger kalózainak sztárja Jeff Beck brit gitárossal koncertezik az Egyesült Királyságban – írja a brit Telegraph.

A perről itt írtunk részletesen, de a lényege címszavakban, ha valaki nem követte: Amber Heard korábban egy, a Washington Postban megjelen írásában azt állította, hogy ő egy kapcsolati erőszakot reprezentáló nő. Bár a cikk egyáltalán nem említi Johnny Depp nevét, Heard exférje 50 millió dolláros pert indított rágalmazás miatt, mondván, a hamis vádak miatt munkáktól esett el.

Az esküdtek heteken át hallgatták a tanúvallomásokat, szakértőket, nézték a bizonyítékokat. A tárgyalás során lejátszották nekik az egykori sztárpár veszekedéseiről készült felvételek részleteit, egy véres ujjról készült brutális képeket kellett nézegetniük, és ismét előkerültek a pár közös ágyában talált ürülékről szóló különböző történetek. Az esküdtszéknek ez alapján kell most eldöntenie, hogy Heard rágalmazta-e Deppet, illetve hogy kell-e valakinek kártérítést fizetnie az ügyben.

Amíg az ítéletre várnak az ügyben, Depp az Egyesült Királyságba utazott, ahol vasárnap egy dél-yorkshire-i rockkoncerten bukkant fel. Az 58 éves színész a Sheffield City Hall színpadán Jeff Beckhez csatlakozva három dalt játszott el a helyszíni beszámolók szerint: Jimi Hendrixtől a „Little Wing”, John Lennontól az „Isolation” és Marvin Gaye-től a „What's Going On” című számot.

A Telegraph értesülései szerint Johnny Depp ott lesz Beck hétfő esti, londoni koncertjén is a Royal Albert Hallban, ahol a szervezők a peres ügy miatti fokozott bulvárérdeklődésről tartva megerősített biztonsági intézkedésekkel készülnek az estére. A brit lap névtelen forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Depp a gitáros turnéjának további állomásaira, Birminghambe, Gatesheadbe, Glasgow-ba, Manchesterbe és Yorkba is ellátogat a következő hetekben.

Arról, hogy a Deppet képviselő ügyvédből hogyan lett szinte a védencénél is nagyobb sztár a rágalmazási ügy tárgyalásai alatt, itt írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!