Amber Heard szerint Johnny Depp a drog és az ital miatti dühkitörései során többször megütötte őt

2022. május 5. – 11:11

Másolás

Vágólapra másolva

Szerdán folytatódott Amber Heard és Johnny Depp bírósági pere, most a színésznő tett vallomást.

A BBC cikke szerint Heard arról beszélt a tárgyaláson, hogy Depp többször megütötte őt, amikor az ivás és drogozás miatt dühkitörései voltak. A színésznő azt mondta, az első dühkitörés akkor volt, amikor Deppet a karján lévő „Wino” feliratú tetoválásról kérdezte, ami a színész korábbi partnerére, Winona Ryderre utal. Heard nevetett, mert azt hitte, hogy Depp viccel, mire a színész pofonvágta. „Soha nem fogom elfelejteni” – mondta Heard.

A nő szerint Depp tudott melegszívű és kedves is lenni, de alkohol vagy kábítószer hatása alatt időnként dührohamot kapott – néha a vélt hűtlenség miatt. „Vádaskodott, vádaskodott, aztán robbant” – mondta Heard, hozzátéve, hogy Depp többször megpofozta és „hátba vágta” őt. A veszekedések után Heard szerint a férfi „eltűnt”, aztán visszajött, és „tiszta volt és józan, nagyon kedves, bocsánatkérő.” Tanúvallomásában korábban Depp tagadta, hogy bármi rosszat tett volna, sőt, Heardöt vádolja azzal, hogy bántalmazta őt.

Amber Heard a szerdai tárgyaláson – Fotó: Elizabeth Frantz / AFP
Amber Heard a szerdai tárgyaláson – Fotó: Elizabeth Frantz / AFP

Hetek óta zajlik a Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard közötti tárgyalássorozat, ami azért indult, mert Depp beperelte becsületsértésért az őt érzelmi, fizikai és szexuális bántalmazással megvádoló volt feleségét egy újságcikk miatt, amiben amúgy nem is említi férje nevét. Depp szerint emiatt nagy összegű bevételektől esett el. Ha ennél is jobban szeretne képbe kerülni, ajánljuk ezt a cikkünket, amiben részletesen írtunk arról, mit lehet tudni a perről, és a pár közös múltjáról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!