Kórházba került Sinéad O'Connor, miután holtan találták a 17 éves fiát

2022. január 14. – 20:38

Másolás

Vágólapra másolva

Kórházba vonult Sinéad O'Connor, miután Twitteren arról írt, „követi” egy hete holtan talált 17 éves fiát, írja a CNN.

„Úgy döntöttem, követem a fiamat. Nincs értelme nélküle élni. Minden, amihez hozzáérek, összeomlik. Csak miatta maradtam. És most elment”

– írta posztjában az énekesnő. O'Connor egyenesen magát hibáztatta a posztokban a fia, Shane O'Connor halála miatt, és azt írta, „elveszettnek” érzi magát. A négygyermekes énekesnő egy órával később bocsánatot kért a riasztó posztjaiért, és próbálta azzal megnyugtatni rajongóit, hogy azt írta, orvosi ellátást kér.

„Bocsánat. Nem kellett volna ezt mondanom. Most úton vagyok a rendőrökkel a kórházba. Sajnálom, hogy mindenkit felzaklattam. Elveszett vagyok a gyermekem nélkül, és gyűlölöm magam. A kórház segíteni fog egy időre. De meg fogom találni Shane-t. Ez csak idő kérdése.”

Shane O'Connor holttestét január 7-én találták meg, két nappal az eltűnése után – írta még szombaton a CNN. O'Connor a Twitteren írt elsőként fia haláláról is: „Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, életem egyetlen fénye, úgy döntött, hogy ma befejezi földi küzdelmét, és most már Istennel van. Nyugodjon békében, és senki ne kövesse a példáját. Az én kicsim. Annyira szeretlek. Kérlek, légy békében.”

Sinéad O'Connor portréja egy dublini művészeti vásáron – Fotó: Artur Widak / NurPhoto via AFP
Sinéad O'Connor portréja egy dublini művészeti vásáron – Fotó: Artur Widak / NurPhoto via AFP

Bár az ír énekesnő még tavaly belengette azt, hogy visszavonul, ezt nem sokkal később visszavonta. Az évtizedek óta aktív énekesnő legismertebb dala az eredetileg Prince által írt, 1990-es Nothing Compares 2 U. A 2010-es években előbb az öngyilkossági kísérlete miatt került a hírekbe, majd azzal, hogy felvette az iszlám vallást. 2019-ben Budapesten is adott koncertet az Akvárium Klubban.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!