Tom Holland szteppcipőre cseréli a pókruhát

2021. december 6. – 14:40

Másolás

Vágólapra másolva

Tom Holland fogja alakítani Fred Astaire-t a Sony új életrajzi filmjében.

Ezt maga a 25 éves angol színész jelentette be a december közepén mozikba kerülő legújabb filmje, a Pókember: Nincs hazaút fotózásán. A komoly tornász és táncos előképzettséggel rendelkező Holland azt is elárulta, hogy „a forgatókönyv egy hete készült el, de még nem olvastam”.

Fred Astaire-t minden idők egyik legjobb – és popkulturális hatását tekintve biztos, hogy legnagyobb – táncosának tartják, aki hét évtizedes karrierje során nagy sikerű filmekben, valamint a Broadway és a West End színpadain is fellépett. Számos kiemelkedő alakítást nyújtott Ginger Rogers oldalán, például a Frakkban és klakkban vagy az Egymásnak születtünk című musicalekben. Azt az ellentmondást egyelőre senki nem oldotta fel, hogyan sikerült a Sonynak megszereznie Fred Astaire életrajzának megfilmesítési jogait, miközben az 1987-ben elhunyt sztár végrendeletében kifejezetten megtiltotta, hogy életútjáról filmet készítsenek.

Holland egyébként hamarosan újra leporolhatja a díszbemutatókra tartogatott bőrzakóját, hiszen 2022. február közepén jön a legendás számítógépes (konzolos) kalandjáték feldolgozása, az Uncharted, ahol szintén főszerepben domborít. A Fred Astaire-film forgatásába pedig bekavarhat, ha a sztár még egy Pókember-trilógiára leszerződik a Sonyval.

(via MTI)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!