Meghalt James Michael Tyler

2021. október 25. – 06:38

frissítve

Meghalt James Michael Tyler
James Michael Tyler a Jóbarátok bemutatásának huszadik évfordulóján – Fotó: Paul Zimmerman / Getty Images North America / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Ötvenkilenc éves korában meghalt James Michael Tyler amerikai színész, akit a Jóbarátok című sorozat tett világhírűvé, írja a BBC. Ő alakította a Gunther nevű pincért a Central Perk kávézóban.

2018-ban diagnosztizáltak nála előrehaladott stádiumú prosztatarákot, ami később a csontjaira is átterjedt. Menedzsere szerint miután kiderült Tyler betegsége, a lehető legtöbb emberrel igyekezett megosztani történetét, és minden lehetséges fórumon felhívta a negyvenes férfiak figyelmét a megelőzés fontosságára.

Gunther a Jóbarátok egyik legnépszerűbb mellékszereplője volt. Szerelmes volt Rachelbe, aki a sorozat elején hozzá hasonlóan a Central Perk pincéreként dolgozott. Tyler majdnem százötven epizódban bukkant fel az 1994 és 2004 között sugárzott sorozatban.

Jennifer Aniston így búcsúzott el tőle az Instagramon: „Nélküled a Jóbarátok nem lett volna ilyen. Köszönjük, hogy megnevettettél minket, hiányozni fogsz”.

Arról, hogy mit adott nekünk a Jóbarátok, itt olvashat részletesen>>>

A Jóbarátok: Újra együttről írt kritikánkat pedig itt találják meg az érdeklődők>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!