Megegyezett Scarlett Johansson és a Disney az 50 millió dolláros perben

2021. október 1. – 08:25

Másolás

Vágólapra másolva

Sikerült egyezségre jutnia Scarlett Johanssonnak és a Disneynek abban a perben, amit a színésznő a Fekete Özvegy szuperhősfilm forgalmazási módja miatt indított a megastúdió ellen. Johansson szerint a Disney ugyanis szerződésszegést követett el, amikor a mozis premierrel egyidőben a Disney+ streamingszolgáltatón is elérhetővé tette a filmet – ezért cserébe 50 millió dollár kártérítést várt.

Hogy miben egyezett meg Johansson és a Disney, azt nem hozták nyilvánosságra, csak két rövidke közleményt adtak ki a felek. Johansson arról írt, hogy örül, hogy sikerült egyezségre jutnia a Disney-vel, és hogy nagyon büszke az elmúlt években közösen elvégzett munkájukra, amit nagyon élvezett, és alig várja, hogy folytathassa ezt a jövőben is. A Disney részéről Alan Bergman, a Disney Studios Content elnöke közölt annyit, hogy szintén örül az egyezségnek, és alig várja a jövőbeli közös munkát, amire többek között a Tower of Terror című filmben is lehetőségük lesz.

A nyáron kirobbant balhé hátteréről, illetve az abban megjelenő, nagyban a koronavírus-járvány által felerősített folyamatokról ebben a cikkünkben írtunk részletesebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!