Kigyógyult a rákból Mark Hoppus, a blink-182 frontembere

2021. szeptember 30. – 08:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hogy Mark Hoppus rákos, azt maga a blink-182 nevű amerikai punkrockbanda 49 éves frontembere jelentette be még júniusban. Ahogy arról is ő adott hírt most szeptember végén, hogy

meggyógyult a rákból.

A basszusgitáros-énekes Hoppus – aki 1992-ben alapította a blink-182-t Tom DeLonge énekes-gitárossal és Scott Rayner dobossal – júniusban, amikor bejelentette, hogy beteg, azt írta: „Az elmúlt három hónapban kemoterápiát kaptam. Rákos vagyok. Ez szívás, és félek, ugyanakkor hihetetlen doktorokkal, családdal és barátokkal vagyok megáldva, akik átsegítenek ezen. Még mindig több hónapnyi kezelés áll előttem, de próbálok reményteljes és pozitív maradni. Alig várom, hogy rákmentes legyek, és a közeljövőben egy koncerten találkozhassam veletek. Mindannyiótokat szeretlek.”

Friss posztjában pedig már arról számolt be, hogy:

„Most találkoztam az onkológusommal, és rákmentes vagyok! Köszönöm Istennek, az univerzumnak, a barátaimnak, a családomnak és mindenkinek, aki támogatást, kedvességet és szeretetet küldött. Továbbra is járnom kell félévente szűrésekre, és év végére állhat vissza teljesen a normál életem, de ez egy csodálatos nap, és nagyon hálás vagyok!”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!