„Rákos vagyok. Ez szívás, és félek” – írta a blink-182 frontembere

2021. június 24. – 14:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Mark Hoppus rákos – ezt maga a blink-182 nevű amerikai punkrockbanda 49 éves frontembere jelentette be csütörtökön egy Twitter-bejegyzésben.

Mark Hoppus, a blink-182 frontembere az iHeartRadio ALTer EGO nevű eseményen a kaliforniai Inglewoodban, 2020. január 18-án – Fotó: Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

„Az elmúlt három hónapban kemoterápiát kaptam. Rákos vagyok. Ez szívás, és félek, ugyanakkor hihetetlen doktorokkal, családdal és barátokkal vagyok megáldva, akik átsegítenek ezen. Még mindig többhónapnyi kezelés áll előttem, de próbálok reményteljes és pozitív maradni. Alig várom, hogy rákmentes legyek, és a közeljövőben egy koncerten találkozhassam veletek. Mindannyiótokat szeretlek” – írta a közleményében.

A basszusgitáros-énekes Hoppus 1992-ben alapította a blink–182-t Tom DeLonge énekes-gitárossal és Scott Rayner dobossal. Első albumuk, a Cheshire Cat 1995-ben jelent meg. Ma Hoppus mellett Travis Barker dobos és Matt Skiba gitáros-énekes alkotja a bandát. A legnagyobb sikerüknek az 1999-es Enema of the State és a két évvel későbbi Take Off Your Pants and Jacket számít, legutóbbi albumuk a 2019-es Nine.

A bejelentés után Hoppus volt és jelenlegi zenésztársai is támogatásukról biztosították.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.