A Szent Korona auratisztítójának adott lovagkeresztet Kásler

2021. szeptember 1. – 18:20

frissítve

A Szent Korona auratisztítójának adott lovagkeresztet Kásler
Kásler Miklós az átadóünnepségen – Fotó: Kásler Miklós / Facebook

Másolás

Vágólapra másolva

Nem a kamugyógyszert reklámozó orvos az egyetlen fura szereplő azok között, akik Kásler Miklós minisztertől lovagkeresztet kaptak augusztus 20-án. Az emberminiszter ugyanebben a kitüntetésben részesítette Gyárfás Ágnest, a Miskolci Bölcsész Egyesület elnökét. Az ezoterikus magyarságkutatásban jeleskedő magánintézményt korábban a GVH is megbüntette, mert jogosultság nélkül adtak ki egyetemi diplomákat. Gyárfás Ágnes azt tanítja, hogy őseink lófej formájú kristálytömbökbe táplálták be a kultúrkincseinket, de a héber írástudók ezt megtudták, és 5000 éve próbálnak minket megrontani.

Augusztus 20-án, amikor a kamugyógyszer reklámozásáért megbüntetett Juhász György Andrást is kitüntette, Kásler Miklós „a magyarság ősi kultúrájának, legendavilágának kutatása és bemutatása terén elért eredményei, valamint több évtizedes oktatásszervezői, illetve folyóirat-szerkesztői tevékenysége elismeréseként” a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetését adományozta Gyárfás Ágnesnek, a Miskolci Bölcsész Egyesület elnökének. A kitüntetéssel az ezoterikus magyarságkutatás és alternatív őstörténet idáig állami elismerésektől távol álló, szakmai kritikák szerint évtizedek óta áltudományos nézeteket terjesztő intézményének vezetőjét díjazták.

A Miskolci Bölcsész Egyesület a kilencvenes évek óta a hivatalos tudományosságtól távol álló, ősmagyar kultuszt, alternatív történelemszemléletet oktató magánintézmény, ami államilag soha el nem ismert képzést nyújt olyan szakokon, mint magyarságtudomány, magyar lélekgyógyászat vagy szakrális építészet. Magukat Nagy Lajos Király Magánegyetemnek nevezték, állami akkreditáció nélkül diplomákat és díszdoktori címeket adtak ki, ami miatt a Gazdasági Versenyhivatal 2008-ban eljárást indított ellenük. A GVH megállapította, hogy a „Magánegyetem” elnevezéssel és a látszólagos egyetemi formulákkal megtévesztették a fogyasztókat, és kötelezték őket az átnevezésre.

Az intézményt már ekkor is a most kitüntetett Gyárfás Ágnes vezette. Ő annak a Jézust párthus hercegnek tekintő, a magyarokat a sumérokkal azonosító Badinyi Jós Ferencnek a tanítványa, aki a turanista ősmagyar vallást antiszemita toposzokkal és áltudományos tartalommal exportálta vissza Magyarországra a rendszerváltás környékén az emigrációból, és maga is aktív szerepet játszott a miskolci „magánegyetem” formálásában. Az egyesület Ősi gyökér című folyóiratának az impresszum szerint a 2007-ben meghalt Badiny az örökös főszerkesztője, a tényleges, e világi pedig Gyárfás Ágnes.

A magyarság ősi kultúrájának kutatására és az oktatásszervezői munkájára hivatkozva lovagkereszttel díjazott Gyárfás írásaiban többek között arról értekezik, hogy a magyar nyelv ősnyelv, a világ helynevei mind visszavezethetők magyar gyökökre, a magyarok Isten fiai és gyermekei, ő maga pedig sumér táblákon azt találta, hogy az Úr a Kárpát-medencét jelölte meg az égben a hun és a magyar nép lakhelyéül.

Gyárfás Ágnes kitüntetése – Fotó: Miskolci Bölcsész Egyesület / Facebook
Gyárfás Ágnes kitüntetése – Fotó: Miskolci Bölcsész Egyesület / Facebook

Egy 2017-es cikkében a magyarság erkölcsi fölényét a kormány és az EU-s intézmények konfliktusának kontextusában vizsgálta, ezzel magyarázva a velünk szembeni általános irigységet, és mellékesen azt is, hogy mi a gond a pszichoterápiával: „Azért nem működik nálunk a nyugati pszichológia, mert az indoeurópai mitológia alacsonyabb erkölcsi alapon áll, mint a magyar. (…) Csak megemlítem a Brüsszeli Európa Tanács magyarság iránti ellenérzetét, melynek alapja lehet értetlenség, de lehet a pontos megértéséből fakadó félelemérzet, esetleg irigység” – fogalmazott A magyar gondolkodásmód című tanulmányában.

Egy másik cikkében arról számolt be, hogy a magyaroknak valamikor lófej formájú kristálygömbjeik voltak, de héber machinációk sajnos bekavartak.

„Őseink a kristályok erejének segítségével kommunikáltak és őrizték a régiek összegyűjtött tudását. Lófej formájú hatalmas kristálytömbökbe betáplálták kultúrkincseinket. Héber írástudók megismerték a kristályos információ tárolás és előhívás technikáját. Valaki kitalálta, hogy ezáltal lehet minket megrontani, és közel ötezer év óta folyik ez a művelet.”

Gyárfás Ágnes szerint a Magyar Szent Korona aurája a sötét üzelmek miatt a francia forradalom óta fuldoklik a rátapadt szennytől, ezért ő gondolati úton szokta azt tisztítani. Az auratisztítás olyan durva, hogy ő maga is egyszer majdnem belehalt, csak attól tért vissza az ereje, hogy megtudta: Wittner Mária is naponta imádkozik a korona előtt.

Úgy tűnik, működött a kristálycsatornán át való kívánás, hogy a Magyar Szent Korona aurája megtisztuljon, és távozzon róla a gonosz mágia, hiszen augusztus 20-án Kásler Miklós a magyar állam nevében lovagkereszttel ismerte el Gyárfás munkásságát.

Márciusban Gulyás László szegedi professzor lovagkeresztjéből volt ügy: miután kiderült, hogy egyetemi előadásain a történész rasszista kijelentéseket tett, az egyetem vizsgálatot indított ellene, majd kirúgta, Gulyás Gergely pedig a kormány nevében kért elnézést és határolódott el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!