drMáriás megfestette Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát mint a földi mennyország megtestesítőit

2021. május 16. – 14:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor, Schmidt Mária, Vidnyánszky Attila, Áder János, Gyurcsány Ferenc és a magyar közélet számos más alakja után most Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea került drMáriás legújabb alkotására, melynek címe: Az új magyar királyi dinasztia megszületése – Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a gazdagság, szépség és boldogság Ádámja és Évája, a földi mennyország megtestesítői.

drMáriás egy filozófiai problémát rejtett el a képen, melyről így ír:

„Lőrinc almaágat tart a kezében, melyet leskelődésünk miatt férfiassága eltakarására használ, ugyanakkor azon csüng kecses almája, melyet lehengőrlen vonzó mosolya kíséretében Andreája felé nyújt reménykedve. Ámbátor Andrea szépségistennő miközben angyali mosollyal néz vissza szeretett szíve választottjára furcsa mód egy másik almát fog a kezében. Vajon melyikbe harap? S harap-e egyáltalán? Megbukik-é az ember, avagy marad örökre a Paradicsomban?”

A házasság előtt álló pár valószínűleg nem szeretné megvenni az alkotást az új villáikba, ugyanis Várkonyi kicsit túlsúlyosnak, Mészáros pedig kicsit vékonyabbnak látszik rajta, mint valójában. Ráadásul a festményen a repkedő szívek mellett luxusjacht, magánrepülő és sportkocsi is van. Na meg egy búgócsiga és egy plüssmaci is – feltehetően arra utalva, hogy a házaspár akár gyereket is vállalhat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!