Britney Spears személyesen fordul a Los Angeles-i bírósághoz apja gondnoksága miatt

2021. április 28. – 09:33

frissítve

Britney Spears személyesen fordul a Los Angeles-i bírósághoz apja gondnoksága miatt
„Szabadságot Britneynek” plakátokkal vonultak az emberek a Los Angeles-i bíróságnál április 27-én – Fotó: VALERIE MACON / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Az énekesnő ritkán vesz részt meghallgatáson, de azt kérte, hogy most hadd szólaljon fel ő maga a bíróságon, írja a Guardian.

„Ügyfelem tárgyalást kért, hogy közvetlenül a bírósághoz fordulhasson”, mondta Samuel Ingham, Spears ügyvédje. „Azt is kérte, hogy ezt a tárgyalást gyorsítottan végezzék” – tette hozzá.

A tárgyalás pontos részleteit nem ismerni, az azonban biztos, hogy az ügy központjában Jamie Spears Britney fölötti gondnoksága áll majd. Tavaly derült ki, hogy Britney Spears 2008 óta az édesapja gondnoksága alatt áll, és hiába keres dollármilliókat, ő egyáltalán nem rendelkezhet a vagyona felett, az üzleti döntéseit is Jamie Spears hozza meg.

Britney Spears tavaly novemberben egy Los Angeles-i bíróságon elvesztette azt a pert, amelyen meg akart szabadulni apja gondnoksága alól. Spears ügyvédje március elején ismét azzal fordult a bírósághoz, hogy szüntessék meg Jamie Spears felügyeleti jogát a lánya és annak üzleti ügyei felett.

Az énekesnő kérésére a bíróság június 23-ra tűzött ki tárgyalást.

Mint megírtuk, a 39 éves világsztár karrierjét több mint egy évtizede nyilvános összeomlások és pszichiátriai kezelések szakítják meg. A gyerekeit veszélybe sodorta, egyikőjükkel az ölében vezette az autóját, másik alkalommal ismeretlen szer hatása alatt bezárkózott egy szobába, ahonnan mentők vitték el. Nem sokkal később leborotválta a haját, és még kopaszon rátámadt egy fotós autójára egy összecsukott esernyővel. A színésznő összeomlásairól és apjának gondnokságáról egy dokumentumfilm is készült, melyre Britney Spears azt reagálta, hogy nagyon kínosnak találja, mert hamis színben tüntették fel őt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!