A bántalmazási vádak ellenére egyre többet hallgatják Marilyn Mansont a streamingfelületeken

2021. február 10. – 16:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Marilyn Manson hallgatottsága a streamingfelületeken és az online térben továbbra is nő, míg rádiós hallgatottsága valamennyivel csökkent az elmúlt heteken, írja a NME.

Ahogy azt a Billboard észrevette, az állítások ellenére Manson legutolsó albumának lejátszása a streamingplatformokon megemelkedett: a streamingelések és a digitális eladásai is megnőttek. A lap a Billboard adatai alapján azt írta, a letöltései 7%-kal, míg digitális eladásai 40%-kal növekedtek az előző héten. Ezzel szemben legutóbbi kislemeze, a Don't Chase the Dead 12 hét listavezetés után lekerült a Billboard rádiós toplistájáról (holott előtte a 34. helyen volt).

A Loudwire azt írja, Manson zenéje a rádióban már azelőtt hanyatlóban volt, hogy Evan Rachel Wood, Manson volt barátnője azzal vádolta a férfit, hogy az éveken át bántalmazta. Az MRC adatai alapján a Don't Chase The Dead az előző héten 102-szer hangzott el a rádióban, míg azt megelőzően 194-szer, négy héttel ezelőtt pedig 245-ször.

Evan Rachel Wood az elmúlt években többször is beszélt arról, hogy korábban bántalmazó kapcsolatban élt, hétfőn pedig kijelentette, hogy „bántalmazójának neve Brian Warner, akit a világ Marilyn Mansonként ismer”. Wood után másik három nő is bántalmazással vádolta az Instagramon az énekest. Manson tagadta a vádakat, azonban stúdiója a nők állítása miatt szerződést bontott vele, illetve később menedzsere is befejezte a Mansonnal való közös munkát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!