Marilyn Manson szerint az őt ért bántalmazási vádak csak a valóság szörnyű torzításai

2021. február 02. – 11:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szerződést bontott Marilyn Mansonnal az énekes három legújabb albumát kiadó Loma Vista Recordings, miután Manson volt barátnője,
Evan Rachel Wood azzal vádolta a férfit, hogy az éveken át bántalmazta, írja a Variety.

„A mai nyugtalanító állítások fényében, melyekben Evan Rachel Wood és más nők Marilyn Mansont bántalmazónak nevezték, a Loma Vista megszünteti Manson jelenlegi albumának reklámozását. (…) Emellett úgy döntöttünk, hogy nem dolgozunk tovább jövőbeni projektekben Marilyn Mansonnal”

– áll a lemezkiadó közleményében.

Evan Rachel Wood az elmúlt években többször is beszélt arról, hogy korábban bántalmazó kapcsolatban élt, hétfőn pedig kijelentette, hogy „bántalmazójának neve Brian Warner, akit a világ Marilyn Mansonként ismer”. Wood után másik három nő is bántalmazással vádolta az Instagramon az énekest.

Manson szintén Instagram-posztban reagált az őt ért vádakra,

„Ezek a közelmúlti állítások rólam a valóság szörnyű torzításai. Intim kapcsolataim mindig teljes megegyezésen alapultak hozzám hasonló partnerekkel. Tekintet nélkül arra, hogy hogyan – és miért –, most mások úgy döntöttek, hogy megmásítják a történteket, ez az igazság.”

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass