„Erőszakolószoba” is volt Marilyn Manson házában – állítja egy amerikai énekesnő

2021. február 5. – 10:49

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Erőszakolószoba” is volt Marilyn Manson házában – állítja Phoebe Bridgers amerikai énekesnő.

Bridgers a Twitteren állt ki azon nők mellett, akik nemrég szexuális zaklatással, erőszakkal és bántalmazással vádolták meg Mansont. Az énekesnő elmondása szerint tinédzserként nagy rajongója volt Manson zenéjének, akkoriban jutott el a férfi házába is.

„Erőszakolószobaként emlegette a házban az egyik helyiséget. Akkoriban azt hittem, hogy ez is csak az ő rettenetes rosszfiús humora”

– mondta Bridgers az Insider szerint. A nő azóta már nem rajong az énekesért, és kiáll azok mellett, akik most felléptek a férfi ellen. Az énekesnő arról is posztolt a Twitterre, hogy a zenésszel dolgozó bandatagok és a menedzsmentje is mindvégig tudott a viselkedéséről.

Bridgers azután hozta nyilvánosságra a történetét, hogy Evan Rachel Wood, Manson korábbi élettársa testi és lelki abúzussal vádolta meg a zenészt. A férfi tizenkét évvel ezelőtti szavai szerint az I Want to Kill You Like They Do in the Movies című számot konkrétan az ihlette, hogy arról fantáziált, szétveri Wood fejét egy kalapáccsal. Wood után négy másik nő is kiállt Manson ellen, többüket az együttlét óta poszttraumásstressz-szindróma gyötri.

Manson az Instagramon úgy reagált, hogy jól tudja, az életvitele nem éppen botrányoktól mentes, de a mostani vádak a valóság szörnyű eltorzításai. Azt is kijelentette, hogy minden konszenzusos alapon történt, hozzá hasonló gondolkodású emberekkel. Az ügy hatására Mansont a kiadója, a Universalhoz tartozó Loma Vista kidobta, illetve kirakták a Creepshow és az Amerikai istenek című tévésorozatokból is.

Marilyn Manson ügyéről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!