Az utcán próbálta megkötözni az iskolában bukdácsoló fiát egy kínai férfi

2024. szeptember 22. – 13:39

Másolás

Vágólapra másolva

Szokatlan jelenetnek lehettek szemtanúi járókelől a kínai Hunan tartomány egy településén, írja a SCMP. Egy apuka megpróbálta megkötözni a saját fiát, majd elvinni őt a rendőrségre. Mint kiderült, az apa 1000 kilométert utazott Csöcsiang tartományból, miután a fia tanárai többször is jelezték neki telefonon, hogy gondok vannak a tanulmányaival és a magatartásával.

A kínai közösségi oldalakon terjedő felvételek szerint az állandó utcán lógó, helyiek szerint dohányzó, alkohol- és szerencsejátékfüggő tinit az apja elkezdte megkötözni, hogy elvigye a rendőrségre. Kínában 15-16 éves korig kötelező az iskola, a fiú pedig 14-15 éves lehet, tehát még tanköteles.

Az is kiderült a tiniről, hogy rendszeresen lógott az óráiról, és a kirúgás szélén volt emiatt, valószínűleg ezért is kellett annyit utaznia az édesapjának, hogy személyesen vegye kezelésbe a dolgokat. Végül a kiérkező rendőrök megnyugtatták a feleket, és elengedték őket.

A kínai közösségi médiát részben megosztja a videó. Sokan felháborodtak a kissé radikális hozzáállásán az édesapának, mások meg éppen azt emelték ki, hogy a fiú még egyszer meg fogja köszönni az apjának, hogy kötéllel és rendőrséggel igyekezett visszaterelni őt az oktatásba.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!