Robert De Niro szerint Trump nem adná vissza a kormányzást, ha megválasztják

2024. szeptember 13. – 07:42

Másolás

Vágólapra másolva

A legendás amerikai színész, Robert De Niro szerint Donald Trump nem távozna az elnöki székből, ha idén újra megválasztanák – írja az OK Magazine.

A 81 éves, Oscar-díjas színész korábban többször hangoztatta Trumppal szembeni ellenérzéseit. Májusban Joe Biden kampányfilmjében is felbukkant, és kritizálta a volt elnököt. Biden visszalépésekor méltatta a demokrata elnök önzetlenségét. A héten a Who's Talking to Chris Wallace? című műsorban adott interjút, aki azt kérdezte tőle:

„Visszaadná-e a kormányzást Donald Trump?”

De Niro a kérdés hatására láthatóan indulatos lett, és azt mondta:

„Tudja jól, hogy nem tenné! Ő maga mondta, hogy sosem adná fel a hatalmat!”

Wallace ezután megkérdezte tőle, hogy összefutott-e Trumppal, hiszen mindketten New Yorkban éltek a 70-es, 80-as években. A színész, tovább érzékeltetve a volt elnök iránti ellenszenvét, azt válaszolta: nem, ez fel sem merült benne. „Ki akarna találkozni egy ilyen bunkó idiótával?” Aztán arról beszélt, hogy szerinte Trump nem foglalkozik az ország valódi helyzetével és az emberekkel. Szerinte az országnak szüksége van egy olyan elnökre, mint Kamala Harris. Tudja, hogy ő is követ majd el hibákat, de jó szándékú emberre van szükség.

De Niro arról is beszélt, hogy Trumpot egy gengszternek látja, de az ő esetében nem beszélne „betyárbecsületről”. „Mindenben van becsület. Ha nem tartod a szavadat, és nem cselekszel helyesen az emberekkel szemben, szakmától függetlenül, ki leszel rekesztve” – mondta a színész.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!