Tanúskodott a bíróságon Gisèle Pélicot, akit a férje éveken át elkábított, hogy aztán idegenek megerőszakolják

2024. szeptember 5. – 16:32

Másolás

Vágólapra másolva

„Elviselhetetlen ez az egész. Rengeteg mindent el kell mondanom, azt sem tudom, hol kezdjem” – mondta a bíróságon Gisèle Pélicot, akit férje tíz éven át rendszeresen elkábított, hogy aztán idegen férfiak megerőszakolhassák. A Franciaországot megrázó bizarr nemierőszak-ügyről itt írtunk részletesen. Az AP hírügynökség beszámolója szerint a 72 éves nő higgadtan beszélt a csütörtöki tárgyaláson.

Részletesen beszámolt a borzalomról, amelyet a valósággal való szembesülés okozott számára. Elmondta, hogy teljesen összeomlott, amikor a rendőrség felfedte az évekig tartó bántalmazást, melynek során volt férje rendszeresen filmezte a több tucat férfi által elkövetett nemi erőszakot. Gisèle Pélicot ügyvédje azt mondta, védence elfogadta, hogy a nevét nyilvánosságra hozzák, és ragaszkodott ahhoz, hogy a tárgyalás is nyilvános legyen. A tárgyalás hétfőn kezdődött és várhatóan decemberig tart.

Gisèle Pélicot férje, Dominique Pélicot az első rendű vádlott, őt azzal vádolják, hogy közel tíz éven át rendszeresen nagy dózisú nyugtatóval kábította el a feleségét, hogy aztán az öntudatlan nőt idegenek megerőszakolhassák. Dominique Pélicot, akitől a sértett nő azonnal elvált, több ezer képet és videót tárolt az aktusokról, amelyeket a nyomozók megtaláltak. Az ügy vádlottja az az 51 férfi is, aki részt vett a szexuális erőszakban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!