Trump vállalná a Fox News vitáját Kamala Harrisszel

2024. augusztus 3. – 11:02

Másolás

Vágólapra másolva

„Megállapodtam a Fox News-zal: szeptember 4-én, szerdán vitázom majd Kamala Harrisszel” – írta Donald Trump a Truth Social nevű közösségimédia-oldalon.

A republikánus elnökjelölt emlékeztetett, hogy a vitát a korábbi tervek szerint az ABC csatornán, illetve Joe Biden részvételével szervezték volna, de erről letettek, miután Biden visszalépett, ő pedig perben áll az ABC Networkkel. Trump szerint a Fox News vitáját Pennsylvaniában rendezik majd, a moderátorok Bret Baier és Martha MacCallum lesznek, és a szabályokat pedig hasonlóan alakítják, mint a Bidennel nyár elején folytatott vitánál, a különbség viszont az lesz, hogy ezúttal egy teljes aréna közönsége előtt szerepelnének.

A Fox Joe Biden június 21-i visszalépését követően vetette fel Trumpnak és a demokrata párt várható elnökjelöltjének, hogy szeptember 17-én vitázzanak egymással a kameráik előtt. Kamala Harris jelenlegi alelnök, aki hivatalosan pénteken vált a demokrata párt elnökjelöltjévé, akkor azt mondta, készen áll a vitára, Trump viszont akkor csak feltételes módban beszélt erről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!