Trump: Ne hagyjuk, hogy a Gonosz győzzön

2024. július 14. – 15:34

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb bejegyzést tett közzé saját közösségi oldalán, a Truth Socialön Donald J. Trump republikánus elnökjelölt azután, hogy szombaton egy húszéves férfi meglőtte egy pennsylvaniai kampányeseményen. A bejegyzésben Trump azt írta, köszöni a rágondolást és a sok imát, hiszen egyedül Isten akadályozhatta meg a végül be nem következett tragédiát.

„NEM FÉLÜNK, hanem a hitünk által erősek maradunk és ellenállunk a gonoszsággal szemben. Szeretettel fordulunk az áldozatokhoz és családjukhoz. Imádkozunk a sebesültek felépüléséért, és szívünkben őrizzük annak a civilnek az emlékét, akit oly borzalmasan öltek meg. Ebben a pillanatban fontosabb, mint valaha, hogy összefogjunk, és megmutassuk igazi amerikai jellemünket, erősek és elszántak maradjunk, és ne hagyjuk, hogy a Gonosz győzzön” – fogalmazott Trump, aki azt is írta, hogy szereti Amerikát és az amerikaiakat, és alig várja, hogy a héten Wisconsinból beszélhessen.

Donald Trump korábbi amerikai elnökre több lövést is leadott egy merénylő szombaton, a színpadtól kb. 130 méterre levő raktárépület tetejéről. Egy találta el Trumpot, aki a fülén sérült meg. A további lövések a nézők közé csapódtak, egy ember meghalt, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek. Trump jól van, kiengedték a kórházból, részt tud venni a republikánus párt jövő heti jelölőgyűlésén, ahol minden bizonnyal hivatalosan elnökjelöltté választják. A merénylőt a helyszínt biztosító mesterlövészek azonnal lelőtték. A további részletekről itt írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!