Anna hercegnő balesetet szenvedett, kórházba kellett szállítani

2024. június 24. – 16:26

Másolás

Vágólapra másolva

A Buckingham-palota tájékoztatása szerint könnyebb fejsérüléssel és agyrázkódással szállították kórházba Anna brit királyi hercegnőt, de a várakozások szerint rövid időn belül teljesen felépülhet a vasárnap esti baleset után Királyi források szerint a hercegnő sérülését egy ló feje vagy lába okozhatta, de a pontos részletek nem ismertek – írja a BBC.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy II. Erzsébet és Fülöp herceg egyetlen lánya a balesetet megelőzően a Gloucestershire-i birtokán sétált, és lovak voltak a közelben. Anna hercegnő a hét végén indult volna Kanadába, a látogatást azonban így elővigyázatosságból elhalasztották. A hivatalos közlemény szerint III. Károly és az egész királyi család jókívánságait küldi a hercegnőnek.

Anna hercegnőt a karitatív tevékenysége mellett a lovak és a lovassport iránti érdeklődéséről is lehet ismerni, ő volt a brit királyi család első tagja, aki indult az olimpián. Egészen pontosan 1976-ban Montrealban versenyzett lovastusában, itt egyéniben végül 24. lett. A brit királyi családban egyébként nemcsak Anna hercegnő felépüléséért szoríthatnak, hanem a rákkal kezelt Katalin hercegnéért is, aki nemrég mutatkozott először nyilvánosan azóta, hogy bejelentette, kemoterápiás kezelést kap.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!