Holtan találtak egy amerikai turistát Görögországban

2024. június 17. – 04:50

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap megtalálták egy kedden eltűnt amerikai férfi holttestét a Korfutól nyugatra található Mathraki szigetén – írja a Guardian. A turista eltűnését a házigazdája jelentette még csütörtökön, utoljára kedden látták egy kávézóban két nő társaságában. Mindketten turisták voltak, és már elhagyták a szigetet.

A férfi holttestét egy másik turista találta meg az apró sziget egy félreeső, sziklás tengerpartján. Mathrakin hivatalosan 100-an élnek, és az egész sziget területe 3,9 négyzetkilométer, aminek nagy részét erdő borítja.

Szombaton a tűzoltók egy 74 éves holland férfi holttestét találták meg drónnal, egy szakadék mélyén. Alig 300 méterrel arrébb látták élve utoljára, akkor bizonytalanul sétált a nagy hőségben.

Pénteken két francia turista tűnt el a Kükládok szigetcsoportjában található Szikinoszon. A 64 és 73 éves nők a hoteljeikből azért indultak el, hogy egymással találkozzanak. Szintén a Kükládokhoz tartozó Amorgoszon kedden egy 59 éves amerikai férfi tűnt el, miután a hőségben túrázott.

Június elején a népszerű brit tévés, Michael Mosley holtteste került elő Szími szigetén. A halottkém szerint a férfi a megtalálása előtt néhány nappal halhatott meg, miután túrázni indult egy sziklás területen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!