Gigantikus véraláfutást villantott a bringával eleső Gordon Ramsay

2024. június 16. – 12:26

Másolás

Vágólapra másolva

Gordon Ramsay-t a legtöbben A pokol konyhája című sorozatából ismerhetik, esetleg a legendás Wellington bélszínjéről, steakjeiről és egyéb receptjeiről, de azt is tudni lehet róla, hogy a főzés mellett bringázni is nagyon szeret. A brit sztárséf szombaton utóbbiról tett közzé egy posztot, ahol azt írta, a héten akkorát esett a biciklijével, hogy szerencse, hogy még él, és mindenkit arra biztatott, hogy viseljen bukósisakot.

Ramsay a videójában megköszönte az összes őt ellátó orvosnak, nővérnek és sebészorvosnak a munkáját, de végső soron arra jutott, hogy hozzá hasonlóan mindenki hordjon bukósisakot. „Nem érdekel, milyen rövid az út, nem érdekel, hogy pénzbe kerülnek, a sisakoknak alapvetésnek kell lennie, még a gyerekeknél is” – mondta a sztárséf.

A poszt szerint nem tört el semmije, és komolyabb sérülést sem szenvedett, de a véraláfutások miatt „úgy néz ki, mint egy lila krumpli”. A videóban meg is mutatta az oldalát, ami lényegében teljesen be van lilulva. A posztja alapján egyébként tényleg jó szolgálatot tett a sisakja, az esés utáni képen jól látszik, hogy több helyen is eldeformálódott, és darabok is törtek le belőle.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!