Bocsánatot kért Blake Lively, amiért Katalin hercegné bénán szerkesztett képével poénkodott

2024. március 23. – 15:55

Másolás

Vágólapra másolva

Blake Lively színésznő bocsánatot kért Katalin hercegnétől egy rosszul öregedő poén miatt, miután a hercegné pénteken egy videós üzenetben bejelentette, hogy rákos és kemoterápiával kezelik.

Katalin hercegné az év elején tűnt el hónapokra a nyilvánosság elől. Januárban hasi műtéten esett át, azóta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Rengeteg konteó keringett az interneten azzal kapcsolatban, hogy miért tűnt el ennyire, ilyen sok időre. Nem sokkal a bejelentés előtt pedig azzal került a hírekbe a walesi hercegné, hogy az Associated Press visszavonta Katalin hercegné anyák napja alkalmából közzétett fotóját, miután kiderült, hogy a képet manipulálták. A walesi hercegné később bocsánatot kért a képért, és azt írta, időnként kísérletezik a fotók szerkesztésével.

Erre a szerencsétlenül elsülő képmanipulációra reagált aztán Blake Lively egy szándékosan és feltűnően bénán photoshoppolt képpel, amin a Betty Buzz márka italát reklámozta. A képet azóta már törölte a színésznő, de nyilván az még simán fellelhető egy gyors kereséssel.

Blake Lively Katalin hercegné bejelentése után már azt írta Instagramján, hogy szeretne bocsánatot kérni utólag a hülye poénért, amit a hírek fényében már nagyon bán.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!