Részt vett egy palesztinpárti tüntetésen, letartóztatták Hunter Schafert, az Eufória sztárját

2024. február 28. – 14:08

Másolás

Vágólapra másolva

Egy palesztinpárti tüntetésen letartóztatták Hunter Schafert, az Eufória sztárját New Yorkban, írja a Deadline.com. A tüntetést épp Seth Meyers esti műsorának felvételére szervezték, amin meglepetésvendégként vett részt Joe Biden. Az amerikai elnök a show-n a korától kezdve a Taylor Swiftről szóló konzervatív összeesküvésen át egészen az Izrael és a Hamász között zajló konfliktusig mindenféle témában válaszolt a kérdésekre. A tüntetők megzavarták Biden fellépését és a műsor felvételét.

A palesztinok jogaiért szervezett tüntetés 33 résztvevőjét tartóztatták le, köztük Hunter Schafert, aki az eseményen készült fotókon egy azonnali tűzszünetet követelő pólót viselt. Az X-en megjelent fotók alapján Schafert azóta elengedték.

Hunter Schafer nemcsak az Eufóriából lehet ismerős, hanem akár az Origóról is, ahol a tavalyi Oscar-gála után egy teljes galéria jelent meg azzal a címmel, hogy „Meztelen melleit mutogatta a gyönyörű színésznő az Oscar-gálán”, igaz, a lap újságírói akkor még nem tudták, hogy Schafer transznemű LMBTQ-aktivista is. Ebben a cikkben összefoglaltuk, hogyan bújt elő az Origo progresszívként, hogy egy nap után visszabújjon, és magára csapja az ajtót.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!