Megszakította élő adását a CNN, mert rosszul lett és öklendezni kezdett a világhírű műsorvezetőjük

2024. február 9. – 17:23

Másolás

Vágólapra másolva

Megszakította adását csütörtökön este a CNN, mert a kamera előtt rosszul lett világhírű műsorvezetőjük, Wolf Blitzer. A csatorna később azt mondta, Blitzer „nem érezte magát száz százalékosan” – írja a New York Post.

Blitzer a demokrata párti Jamie Raskin marylandi képviselővel készített élő interjút. Ebben éppen arról beszélgettek, hogy Donald Trump szerepelhet-e a republikánus előválasztás szavazólapjain Colorado államban. (Ettől a coloradói legfelsőbb bíróság eltiltotta, de ő fellebbezett a döntés ellen.)

Miközben Raskin beszélt, Blitzer egyre kétségbeesettebb arcot vágott, és egyre inkább úgy festett, mint aki rosszul van. Egy idő után úgy nézett ki, mint akinek hánynia kell, és minden erejével azon igyekszik, hogy azt visszatartsa.

Blitzert ekkor levették a megosztott képernyőről, és csak Raskint mutatták, amíg végigmondta a gondolatmenetét. A felvételen viszont közben hallható, hogy valaki (minden bizonnyal Blitzer) öklendező hangot ad ki, éppen, mintha nem tudná tovább visszatartani a hányását.

Az adást ezen a ponton megszakították, egy néhány másodperces bejátszás következett, majd Paula Reid, a CNN egy másik műsorvezetője jelent meg, aki bejelentette, hogy Blitzernek félre kellett állnia, de nemsokára visszajön. Az esetről készült videót itt lehet megnézni:

Blitzer viszont a műsor végéig sem került vissza a képernyőre, ami miatt sokan aggódni kezdtek, hogy esetleg komoly problémája lehet. Később az X-en jelentette be, hogy minden rendben van vele, nemsokára megint jelentkezik a műsorban.

Magyarországon nemrég az ATV műsorvezetője kapott köhögőrohamot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!