Levágott emberi fejet és kezeket találtak egy coloradói ház fagyasztójában

2024. január 22. – 14:19

Másolás

Vágólapra másolva

Egy levágott emberi fejet és kezeket találtak egy coloradói ház fagyasztójában, Grand Junction városában – írta a CNN.

A Mesa megyei seriffhivatal először egy január 12-i sajtóközleményében számolt be az emberi maradványok felfedezéséről. Azt írták, hogy a címen tartózkodó személyek, akik a nemrég eladott ingatlant takarították ki, „lehetséges emberi maradványokat” fedeztek fel a lakóházban. „A nyomozók úgy vélik, hogy ez egy elszigetelt incidens, a közösség lakói nincsenek veszélyben” – írták.

Pár nappal később a halottkémi hivatal jelentésére hivatkozva megerősítették, hogy valóban emberi testrészeket találtak a fagyasztóban. Hozzátették, hogy további válaszokat csak a vizsgálatok befejezése után tudnak adni. „Az ilyen típusú vizsgálatok jelentős időt vesznek igénybe, és ismét a nyilvánosság türelmét kérjük, amíg a nyomozás folytatódik. Az alapos és részletes nyomozás a Mesa megyei seriffhivatal elsődleges prioritása. Reményeink szerint sikerül azonosítani az áldozatot” – írták.

A seriff hivatalának közlése szerint az ingatlan átvizsgálása során nem találtak további maradványokat. Most más bűnüldöző szervekkel együttműködve próbálják megállapítani, hogy a testrészek esetleg egy ismert eltűnt személyhez tartozhatnak-e.

Egy szomszéd, Sam Troester a denveri KUSA csatornának elmondta, hogy az előző tulajdonosok – egy idős nő és a fia – január 12-én reggel költöztek ki a Pinyon Avenue 2900 szám alatti házból, és az új tulajdonosok még aznap megjelentek, hogy elkezdjék az ingatlan kiürítését – írta az NBC News.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!