Hulk Hogan mentett ki egy lányt egy felborult autóból

2024. január 17. – 22:26

Másolás

Vágólapra másolva

Hulk Hogan pankrátor megmentett egy tinédzser lányt, aki egy floridai autóbaleset után egy felborult járműben rekedt – írta a TMZ.

A 70 éves Hogan – igazi nevén Terry Bollea – az X-en számolt be arról, hogy egy golyóstollal kilyukasztotta az autó légzsákját, és kiszabadította a lányt, miután szemtanúja volt a Tampában történt balesetnek. „Hála istennek, most már minden rendben van” – írta.

Hogan felesége, a jógaoktató Sky Daily a Facebookon méltatta férje gyors segítségnyújtását. Azt írta: „Tegnap este, miután megvacsoráztunk Tampában, láttuk, hogy egy autó felborult előttünk! Őszintén csodálom a férjemet és jó barátunkat, Jake Rasket (aki egyébként egy tengerészgyalogos – a szerk.), amiért azonnal akcióba lendültek, kilyukasztották a lány légzsákját, és gyorsan kiszedték a kocsiból. Minden jel szerint megúszta sértetlenül, csak nagyon megviselték a történtek.”

A tampai rendőrség kedden közölte, hogy a balesetben részt vevők könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A TMZ szerint egy szabálytalan autós okozta a balesetet. Valószínűleg elnézett egy lehajtót az autópályán, hirtelen több sávot is váltott, ami közben nekiment egy másik autónak, ami ettől megbillent és felborult.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!