Reszkessetek, repülők: magyarázatot követel egy nagymama, miért keverték el az unokáját a philadelphiai reptéren

2023. december 25. – 16:12

Reszkessetek, repülők: magyarázatot követel egy nagymama, miért keverték el az unokáját a philadelphiai reptéren
Fotó: Twentieth Century Fox Film Corpo / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A Spirit Airlines bocsánatot kért, mert egy kísérő nélküli amerikai kisfiút a philadelphiai reptérről a floridai Fort Myers helyett tévedésből Orlandóba vitt a repülőgép – írja a Daily Mail.

A hatéves Casper a nagymamájához utazott volna, de ehelyett akaratlanul is világot látott. Végül négyórás autózást követően került az őt váró nagymamához, Maria Ramoshoz. A légitársaság felajánlotta, hogy megtéríti az autóút költségét, de a család magyarázatot követel.

Maria Ramos azt mondta, hogy ez volt az egyik legfélelmetesebb dolog, amit valaha átélt. „Azt akarom, mondják el, hogyan került az unokám Orlandóba. Leszállították a gépről? A légiutas-kísérő elhagyta? Egyedül rossz gépre szállt fel?” – nyilatkozta a dühös nagymama a lapoknak.

„December 21-én egy Philadelphiából Fort Myersbe utazó, kísérő nélküli gyermeket helytelenül szállítottak fel egy Orlandóba tartó járatra. A gyerek a Spirit Team egyik tagjának felügyelete alatt állt, és amint felfedeztük a hibát, rögtön lépéseket tettünk” – áll a légitársaság közleményében.

A nemzetközi sajtóban nagyot megy a történet, mert kísértetiesen hasonlít a karácsonyi kedvenc Reszkessetek, betörők! 2. című film történetéhez, amiben a főszereplő Kevin New Yorkba repül Florida helyett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!