Malibui otthonában rátámadt Charlie Sheenre a szomszédja

2023. december 23. – 09:10

Másolás

Vágólapra másolva

A Los Angeles-i rendőrség tájékoztatása szerint szerda délután Charlie Sheenre rátámadt a szomszédja, aki először erőszakkal behatolt a színész otthonába, majd fojtogatni kezdte. Sheen nem sérült meg súlyosan, így nem kellett kórházba szállítani – írj a Guardian.

A TMZ értesülései szerint az 58 éves színész kopogást hallott, ezért ajtót nyitott, ekkor a nő nekitámadt, széttépte az ingét és fojtogatni próbálta. Sheen az eset után maga tárcsázta a segélyhívót, a rendőrség és a mentők is kiérkeztek, de a színész nem szorult ellátásra.

Az állítólagos gyanúsított, a 47 éves Electra Schrock a támadás után visszatért a saját házába, itt érték utol a hatóságok. Halálos fegyverrel elkövetett támadás, súlyos testi sértést okozó erőszak és betörés miatt tartóztatták le.

A TMZ egy Sheenhez közeli forrást is idéz, aki azt mondta, a színész nem érti, mi adott okot a szomszédja viselkedésére, bár már korábban is volt vele problémája, mivel a nő nemrég ragacsos folyadékot spriccelt Sheen autójára. A rendőrség egyelőre nem közölte a lehetséges indítékot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!