Szexuális zaklatással vádolják Vin Dieselt, a Halálos iramban filmek sztárját

2023. december 21. – 23:43

Másolás

Vágólapra másolva

Szexuális zaklatással vádolja Vin Dieselt egykori asszisztense, Asta Jonasson a USA Today birtokába jutott információk szerint. A Los Angeles-i bíróságra benyújtott kereset szerint a színész 2010-ben, a Halálos iramban: Ötödik sebesség című film forgatásán dolgozott együtt a nővel, akinek az volt a feladata, hogy bulikat szervezzen, illetve kísérje a színészt, valamint gondoskodnia kellett arról, hogy Diesel ne szerepeljen az összejöveteleken készült fotókon, ha akkori barátnője nem tartott vele.

A kereset szerint 2010 szeptemberében arra kérték Jonassont, hogy késő este szállodájában várja meg a színészt, majd amikor kettesben maradtak, Diesel megfogta a nő csuklóját, később pedig tapogatni kezdte, és tiltakozása ellenére sem engedte el. Bár Johansson félt attól, hogy elveszíti állását, ha ellenkezik, végül mégis kiabálni kezdett, amikor a színész lehúzta a fehérneműjét, kezét a nemi szervére tette, majd önkielégítést végzett. A nőnek végül sikerült kiszabadulnia, két héttel később viszont kirúgták.

Az utóbbi években sorra napvilágra kerülő szexuális zaklatási ügyei, majd az ezek hatására megváltoztatott jogszabályi környezet késztette arra Asta Jonassont, hogy több mint tíz évvel a történtek után bírósághoz forduljon. Ügyvédje úgy nyilatkozott, hogy felelősségre fogják vonni Vin Dieselt, illetve mindazokat, akik leplezték az általa elkövetett szexuális zaklatást. Mint fogalmazott, a törvény azért létezik, hogy megvédje azokat akiket bántalmaztak, függetlenül attól, hogy milyen híres vagy befolyásos az elkövető.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!