Csak a szerencsén múlt, hogy nem gázoltak el egy babakocsit toló anyukát Angliában

2023. december 20. – 15:42

Másolás

Vágólapra másolva

Csak a szerencsén múlt, hogy nem gázolt el egy babakocsit toló anyukát egy autós Birmingham külvárosában múlt szombaton. A rémisztő baleset egy gyalogátkelőhely közelében történt Solihullban, a Warwick Roadon.

A nagy sebességgel haladó kocsi letért az útról, majd egy lámpaoszlopnak ütközött és az oldalára borult. A járdán pont ekkor haladt el ott egy anyuka, aki a kétéves kislányát tolta a babakocsiban. A becsapódás előtt a nő még pont annyival tudott odébb ugrani, hogy az autó nem rájuk borult. Egy bolti dolgozó, aki az ütközés után a nő segítségére sietett, a BirminghamLive-nak azt mondta: „Az anyuka sokkos állapotban volt, a kislánya pedig csak két év körüli volt. Úgy gondoljuk, hogy eltört a lába. Szörnyű baleset volt”.

Két mentőautót küldtek a baleset helyszínre. A gyerek és az autó női sofőrje nem életveszélyes sérüléseket szenvedett, mindkettőjüket kórházba szállították. A kislány édesanyját a helyszínen ellátták és hazaengedték. A rendőrség szóvivője azt mondta, szerencsére senki sem sérült meg súlyosan a balesetben, és nem történt letartóztatás az ügyben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!