Egy friss házas thai férfi még a lakodalomban lelőtte feleségét, anyósát és sógornőjét, majd magát is megölte

2023. november 27. – 10:50

Másolás

Vágólapra másolva

Egy thai exkatona és parasportoló a házasságkötésének napján megölte friss feleségét és három másik embert, majd magával is végzett, írta a BBC.

A 29 éves Chaturong Suksuk és a 44 éves Kanchana Pachunthuek szombaton házasodtak össze egy észak-thaiföldi településen, a lakodalom is elkezdődött, amiről a férfi hirtelen eltávozott, majd egy pisztollyal tért vissza a jelentések szerint.

Chaturong először a feleségét lőtte le, majd annak anyját és húgát. Később magával is végzett. A lövöldözésben eltévedt golyók két másik vendéget is eltaláltak, őket kórházba szállították, de egyikük belehalt sérüléseibe.

A rendőrség azt közölte, hogy a férfi részeg volt, de az indítékai ismeretlenek. A pisztolyt és a töltényeket legálisan vásárolta meg tavaly.

A thai média vendégekre hivatkozva azt írta, hogy a friss házasok vitatkoztak, mielőtt Chaturong elindult volna a fegyverért, egy másik találgatás szerint pedig a nagy korkülönbség is problémaként merült fel.

Chaturong tavaly ezüstérmet nyert úszásban az Ázsiai Parajátékokon. A férfi korábban egy paramilitáris egység tagja volt, és szolgálat közben szerzett olyan sérülést, ami miatt elvesztette jobb lábát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!