Szerencsét hozott az eladó tévedése egy illinois-i férfinak, aki 390 ezer dollárt nyert lottón

2023. november 26. – 18:22

Másolás

Vágólapra másolva

Egy benzinkúti eladó baklövése szerencsét hozott egy 60 éves illinois-i férfinak, aki 390 ezer dollárt (több mint 135 millió forint) nyert a Lucky For Life lottón – írta a CNN.

Az Illinois-ban élő Michael Sopejstal néhány hetente Michigan államba utazik, hogy a kedvenc éttermében egyen New Buffalo városában. Így tett szeptember 17-én is, amikor útközben betért egy GoLo benzinkúthoz, ahol lottószelvényt akart venni.

„Néhány hetente Michiganbe jövök, hogy a kedvenc éttermemben egyek, és amíg itt vagyok, mindig veszek egy Lucky For Life szelvényt tíz vagy húsz sorsolásra. Kértem az eladótól egy tíz sorsolásra szóló szelvényt, de ő véletlenül egy tízsoros szelvényt nyomtatott ki egy sorsolásra. Mondtam neki, hogy mindegy, akkor is kérem” – mondta Sopejstal a lottótársaság közleménye szerint.

Az aznapi sorsoláson a 11, 15, 17, 24 és 48-as számokat húzták ki. „Reggel megnéztem a szelvényemet, és láttam, hogy 25 ezer dollárt nyertem életem végéig. Azonnal elkezdtem gondolkodni, hogy mihez kezdjek a pénzzel, és hogy az egyösszegű vagy az életjáradéki lehetőséget választom-e. Csodálatos érzés volt!” – mondta Sopejstal.

Az illinois-i férfi végül úgy döntött, hogy az egyszeri, 390 ezer dolláros kifizetést kéri. Azt mondta, a nyereményéből utazni szeretne, a maradékot pedig félreteszi.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!